Herkese merhabalar. Benim için çok önemli bir soru soracağım.
Elimde 12-13 k nakit var. Sadece oyun oynamak amaçlı bir bilgisayar alacağım. Karar veremediğim konu ise, laptop mu yoksa masaüstü PC mi almalıyım. Masaüstü parça toplamak, laptop almaktan daha pahalıya patlıyor. Ayrıca laptopta ki donanımdan daha alt segment oluyor. 12 k ya masaüstünde 1660'lı PC toplarken, laptopta 3050'li PC'ler alınabiliyor. Masaüstündeki 1660 ile laptoptaki 3050 aynı performansı verdiği konusunda bana birkaç bir şey diyen insanlar oldu. Sizce hangisini almalıyım, neden?
Laptop 1660Ti ve Laptop 3050 yakın performans veriyor zaten. Masaüstü 1660 çok daha iyi performans verir diye düşünüyorum. Eğer tek amacınız oyunsa masaüstü daha mantıklı olabilir.
Pc toplamayla gaming laptop almak arasında maliyet olarak pek fark yok ancak masaüstünün performansı daha yüksek olur. Eğer sadece evde kullanacaksan masaüstü toplamak mantıklı olur.
Sade, düzenli, büyük alternatifleriyle boy ölçüşebilecek kadar güçlü oyun performansı sunan ve her yerde oynayabilmeni sağlayan kompakt tasarımlı OMEN 15 dizüstü oyun bilgisayarı. Hızlı AMD işlemci ve…
Sinerji DA-S1 Ryzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.165,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Sık sık seyahat ediyorsanız laptop, günlük ev kullanıcısı için masaüstü daha mantıklı olacaktır.
Deluxe 7A Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Deluxe 7A-XT Asus oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
Masaüstü parça toplamak, laptop almaktan daha pahalıya patlıyor. Cümlesi kadar yanlış bir cümle yok. Böyle bir şey mümkün değil dostum. Şu an almaya çalıştığınız o ekran kartları vahiş fiyatlara satılan ekran kartları eli yüzü düzgün sistemler bulabilirsiniz ya da stokların yenilenmesini bekleyebilirsiniz. En az 2000-3000 TL fazla ekran kartları hak ettikleri fiyattan, en az.
Laptoplar istediğin yerde kullanabilmek için vardır. Asıl amacı budur ve sisteminizi yükseltmek istediğinizde laptoplar da böyle bir seçenek bulunmuyor, yenisini almak zorundasınız. Masaüstünde istediğiniz gibi yükseltebilirsiniz.
Üniversite öğrencisi isen ve yurtta kalacaksan laptop. Onun dışında küçük laptop ekranında oyun oynamaya çabalama bence. Bir de laptop macun değişikliği, temizliği vb uğraştırır. Ben 15k ya 3060TI sistem topladım ve o fiyattaki laptoplara bin basar.