Almayı planlıyorum ama her karar verdiğimde bir sorun videosu görüyorum, touchpadi yerinden oynayanlar var, adaptörü oyun oynarken şarj yetiştirmiyor diyenler ve yanacak derecede ısınıyor diyenler... Sorunsuz bir 3050'li model bulursam onu alacağım ama bu fiyatta Omen var iken n'apacağım bilemedim.
Hocam modele baktım da aşırı bir kalınlık yok. RGB modeli daha güzel tabiki ama 4 stok kalmış. Eğer kalmazsa sadece kırmızı modeli de aynı kasa mı acaba? Bir de mesela ROG yerine Pavilion 1660Ti daha mı mantıklı?
Hocam modele baktım da aşırı bir kalınlık yok. RGB modeli daha güzel tabii ki ama 4 stok kalmış. Eğer kalmazsa sadece kırmızı modeli de aynı kasa mı acaba? Bir de mesela ROG yerine Pavilion 1660 Ti daha mı mantıklı?
Yok hocam yani stokta kalmazsa 3050 ROG mu yoksa 1660Ti Pavilion mu demek istedim. Bir de GP kasanın sadece kırmızı klavye olan modeli de aynı kasa mı? Stokta kalmazsa o da alınabilir mi?
Yok hocam yani stokta kalmazsa 3050 ROG mu yoksa 1660 Ti Pavilion mu demek istedim. Bir de GP kasanın sadece kırmızı klavye olan modeli de aynı kasa mı? Stokta kalmazsa o da alınabilir mi?