13.000 TL'ye laptop önerisi

Hocam siz ne zaman alacaksınız?

Almayı planlıyorum ama her karar verdiğimde bir sorun videosu görüyorum, touchpadi yerinden oynayanlar var, adaptörü oyun oynarken şarj yetiştirmiyor diyenler ve yanacak derecede ısınıyor diyenler... Sorunsuz bir 3050'li model bulursam onu alacağım ama bu fiyatta Omen var iken n'apacağım bilemedim.

ROG STRIX. Ancak bu bütçede 4 GB VRAM alınmaz. Şöyle durumlar yaşarsınız yeni oyunlarda.

Eki Görüntüle 1129447
Hocam modele baktım da aşırı bir kalınlık yok. RGB modeli daha güzel tabiki ama 4 stok kalmış. Eğer kalmazsa sadece kırmızı modeli de aynı kasa mı acaba? Bir de mesela ROG yerine Pavilion 1660Ti daha mı mantıklı?
Hocalarım ben sipariş verdim Omen'i ürün gelince sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam Ryzen 5 modeli mi 7 modeli mi sipariş verdiniz?

Hocam modele baktım da aşırı bir kalınlık yok. RGB modeli daha güzel tabii ki ama 4 stok kalmış. Eğer kalmazsa sadece kırmızı modeli de aynı kasa mı acaba? Bir de mesela ROG yerine Pavilion 1660 Ti daha mı mantıklı?

Pavilion'lar MAX-Q. Ve GL serisinin soğutmasından kasasına büyük farkları var. Throttle yapar her 10750 gibi. GP en iyi kazalardan biridir.

Pavilion'lar MAX-Q. Ve GL serisinin soğutmasından kasasına büyük farkları var. Throttle yapar her 10750 gibi. GP en iyi kazalardan biridir.
Yok hocam yani stokta kalmazsa 3050 ROG mu yoksa 1660Ti Pavilion mu demek istedim. Bir de GP kasanın sadece kırmızı klavye olan modeli de aynı kasa mı? Stokta kalmazsa o da alınabilir mi?

Yok hocam yani stokta kalmazsa 3050 ROG mu yoksa 1660 Ti Pavilion mu demek istedim. Bir de GP kasanın sadece kırmızı klavye olan modeli de aynı kasa mı? Stokta kalmazsa o da alınabilir mi?

Aynı kasa değil hocam. Biri GL65, diğeri GP65. GL66, GP66 gibi. Alınabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı