13.000 TL'ye laptop vs PC

Yigit10

Hectopat
Daha fazla  
Selam aşağıda ki linkte olan bilgisayarı almak istiyorum. 8 GB RAM var ve (MX130 2 GB) yazıyor buradaki 2 GB neyi temsil ediyor. Şimdiden teşekkürler.
Not: Elimde 13000TL bütçe var sizce laptop alınır mı? Yoksa bu Fiyat'a iyi bir performans veren bir masaüstü bilgisayar alınabilir mi? Önerebileceğiniz bir masaüstü sistem var ise kasa ve monitör dahil link bırakırsanız sevinirim.

Bu yukarıdaki konuda bahsettiğim laptop linki (MX130 2 GB neyi ifade ediyor

Selam aşağıda ki linkte olan bilgisayarı almak istiyorum. 8 GB RAM var ve (MX130 2 GB) yazıyor buradaki 2 GB neyi temsil ediyor. Şimdiden teşekkürler.
Not: Elimde 13000TL bütçe var sizce laptop alınır mı? Yoksa bu Fiyat'a iyi bir performans veren bir masaüstü bilgisayar alınabilir mi? Önerebileceğiniz bir masaüstü sistem var ise kasa ve monitör dahil link bırakırsanız sevinirim.

Bu yukarıdaki konuda bahsettiğim laptop linki (MX130 2 GB neyi ifade ediyor.

Kasayı attım arkadaşlar monitör atarlar.

Ekran kartının VRAM'ini ifade ediyor, ayrıca eğer çok fazla seyahat etmiyorsanız laptop almak mantıksız, arkadaşın üstteki attığı sistemi alabilirsiniz, 1200 TL'ye de 2. el 75/144 Hz monitör alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Kasayı attım arkadaşlar monitör atarlar.

Teşekkür ederim yardımcı olduğun için bana bu kasaya 12K vereceğine kendin sistem toplarsın dediler ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum pek anlamıyorum bu işlerden günümüz oyunlarını falan kaldırır mı?

Teşekkür ederim yardımcı olduğun için bana bu kasaya 12K vereceğine kendin sistem toplarsın dediler ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum pek anlamıyorum bu işlerden günümüz oyunlarını falan kaldırır mı?
Sistem gayet güzel. Oyun konusunda sıkıntı çekmezsiniz merak etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı