cemilcho
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, herkese iyi Sosyaller. Abim için oyun oynayacağı ve zamanla güncelleme yapabileceğimiz bilgisayar araştırıyoruz. Bir arkadaşım 13.000 TL'ye aşağıda yazacağım özelliklerle sistem satıyor. 13.000 TL'ye onu alıp ufak güncelleme önerileri yapabilirsiniz ya da maksimum 35.000 TL'ye sadece kasa olacak şekilde sistem önerebilirsiniz. Abimin oynamak istediği oyunları ekleyerek sizce hangisi daha mantıklı olur diye sormak istedim. Uzun süredir bilgisayar ortamından uzağım, o yüzden yeni parçalar hakkında pek bilgim yok.
Abim Battlefield V, PUBG, arma 2, RDR2, Ready or Not gibi oyunları oynamak istediğini, ayrıca arkadaşlarıyla birlikte multiplayer oyunlar oynayacağını söyledi.
Arkadaşımın sistemi:
Fiyata dahil olduğu için verdiği her şeyi yazdım. Bu sistem için 13.000 TL istiyor. Belki biraz daha da düşebilir.
Sizce belirttiğim şeylere göre hangisini yapmak daha mantıklı?
Abim Battlefield V, PUBG, arma 2, RDR2, Ready or Not gibi oyunları oynamak istediğini, ayrıca arkadaşlarıyla birlikte multiplayer oyunlar oynayacağını söyledi.
Arkadaşımın sistemi:
- ASUS Dual-RX 5500 XT-O8GB-EVO AMD ekran kartı (aslında 4 GB olduğunu 4 GB de RAM'den paylaşımlı kullandığı belirtti.)
- Team T-Force Vulcan TUF Gaming 16 GB RAM.
- AMD Ryzen 3500 MPK işlemci.
- ASUS Prime A320M-K anakart.
- Apancer panther AS340 240GB SSD.
- Samsung SyncMaster 2233 monitör (şu an elimizdeki monitör daha iyi ama yine de fiyata dahil diye yazdım.)
- Redragon K552 blue switch mekanik klavye.
- Logitech G102 mouse.
Fiyata dahil olduğu için verdiği her şeyi yazdım. Bu sistem için 13.000 TL istiyor. Belki biraz daha da düşebilir.
Sizce belirttiğim şeylere göre hangisini yapmak daha mantıklı?