Merhaba hocam. Bu fiyata rakipsiz bir telefondur. Ben de S20 FE kullanmaktayım, Snapdragon modeli ama yine bir hayli problem var. Arka planda hızlı şarj bitmesi, 60Hz ekran yenileme hızında 1 günü götürememesi gibi bir problem var. Ayrıca bakır soğutma olmasına rağmen yeterli soğutamıyor, bu sorunları göz önünde bulundurursanız bence alınır, başka cihaz yok.
Bütçeyi 3 k artırıp S21 FE alabilirsin, yine de fiyatına göre iyi telefon, tercih edilebilir. Yazılım desteği kalmadı ama, donanım olarak segmentinin üstünde.13.000 TL S20 FE 256 GB 8 GB alınır mı?
S20 FE aldık hocalarım. Babamın arkadaşları da önerdi. Çok teşekkür ediyorum kıymetli önerileriniz için. İyi günler dilerim herkese. İleride değerlendirme yaparım.
Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın.S20 FE aldık hocalarım. Babamın arkadaşları da önerdi. Çok teşekkür ediyorum kıymetli önerileriniz için. İyi günler dilerim herkese. İlerde değerlendirme yaparım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.