13.000 TL'ye sistem önerisi

Hiç mi alinmaz 8 GB? Internetten hazir sistemlere bakiyorum kasa almak icin. Adamlarin hepsi 8'lik kullanmis ekran kartlarinda 12'lik yok. 12'lik tercih edincede fiyat bir hayli yukseliyor.

Şimdi alınırda en yeni çıkan optimize özürlüsü oyunları 1080p ultrada oynamak istiyorsan biraz hayal ama bunun için ekran kartını değil şirketleri suçlamalıyız.

Konuda önerilen mentor fox sistemi tavsiye ederim.

Bir tek PSU'sundan emin olamadım ama 12.000 TL'ye sağlam PSU bulunan sistem almak biraz hayal gibi.

İçinde powerboost PSU ile gelirse geri kalan paranla PSU alır takarsın rahatına bakarsın.

Arkadaşlar selam. Yeni bir bilgisayar almak istiyorum, tavsiyeleriniz var mı?
Bu bilgisayar bu fiyata deger mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlemenizi öneririm.

@Muhammed 52735

Para ile ne ilgisi var?

8 GB ile 12 GB arasındaki farklar belli gidip sıfır 8 GB almak mantıksız şu anda bile sınırda gezdiği oyunlar var.

Ayrıca 12.000 TL ile konu içinde 12 GB 3060'lı sistem önerilmiş zaten.

Bilgin yok ise yazma konulara!

Hadi iyi sosyaller.

Son düzenleme:
Para ile ne ilgisi var?

8 GB ile 12 GB arasındaki farklar belli gidip sıfır 8 GB almak mantıksız şu anda bile sınırda gezdiği oyunlar var.

Ayrıca 12.000 TL ile konu içinde 12 GB 3060'lı sistem önerilmiş zaten.

Bilgin yok ise yazma konulara!

Hadi iyi sosyaller.

Bilgiyle alakalı değil bizde biliyoruz
Ama belki ama 2. El almak istemiyor.

Bilgiyle alakalı değil bizde biliyoruz.
Ama belki ama 2. el almak istemiyor.

Ya @Muhammed 52735 hocam konu sahibi zaten hazır sistem alacak gidip tek başına kutulu 3060 almayacak.

Hazır sistem içinde ucuza geliyor zaten tekrar diyorum konu içindeki mentor fox sisteminde 12.000 TL'ye 3060 12 GB var zaten arkadaşın bütçesi 13.000 TL.

Parası da yetiyor niye gidip ikinci el alsın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı