13.000 TL'ye Sistem Toplama

Wenort

Decapat
Elime birkaç hafta (daha uzun da sürebilir) içerisinde bir miktar para geçicek ve bende sistemimi yenilemek istiyorum. Almışken RTX mi almalıyım o konuda kararsızım fakat incehesap da uygun bir fiyata(!) RTX 2070 satılıyor. Bütçeyi fazla zorlamak istemiyorum fiyat bakımından ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur. Ben kendim şöyle bir sistem düşündüm. Eksikleri vs. varsa belirtirseniz sevinirim. Her türlü öneriye açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
1080P'yi uzun ömürlü olsun diye tercih ettim. Kasa ve PSU olarak spesifik öneriniz var mı ? Bu konu da pek bilgi sahibi değilim.

Bu da iyi olur ama Samsung daha iyi. Almak istiyorsanız bunu alın. Kaliteli. Farklı sitelerden toplama şansınız yok mu? Harcadığınız gereksiz parayı kısmış oluruz. Tek bir sitede her ürünün fiyatı iyi olmuyor sonuçta.

Aslında var fakat ben biraz sabırsızım . Yani tüm parçalar aynı anda montajlı bir şekilde gelsin istiyorum. Eğer ciddi fark olacaksa farklı sitelerden de toplayabilirim. Bu arada montaj konusunda hiçbir şey bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…