13.000TL ekran kartı önerisi

Slenders

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam RX 7700XT vardı 13 bine satmış bulunmaktayım, drop sorunlarından dolayı 0 kart istiyorum ne alabilirim Ryzen 5 7600'e?

4060 alabilirsin sifır olarak. Ama 7700XT yi 13 e de satmak komikmiş. Şimdi çok daha gucsuz bir kart almak zorundasin.Bir soğuk su iç. Bence 2 ele yönel.

4060 alabilirsin sifır olarak. Ama 7700XT'yi 13'e de satmak komikmiş. Şimdi çok daha gucsuz bir kart almak zorundasin. Bir soğuk su iç. Bence 2 ele yönel.

Komikmiş diyorsun, al bakalım droplarla oyunu oyna Valorant da, hikayeli oyunlar da drop yiyorum lanet kart yüzünden. Ne yapayım?

4060 alabilirsin sifır olarak. Ama 7700XT yi 13 e de satmak komikmiş. Şimdi çok daha gucsuz bir kart almak zorundasin.Bir soğuk su iç. Bence 2 ele yönel.
Soğuk su mu içeyim? sen herhalde yaşadığım sıkıntıları çekmemişsin, lanet kart yüzünden her oyun da fps drop yiyorum

Sıfırı 18.000 ne kadara satacaktım ki?

Komikmiş diyorsun, al bakalım droplarla oyunu oyna Valorant da, hikayeli oyunlar da drop yiyorum lanet kart yüzünden. Ne yapayım?
Sorunun ekran kartında olduğunu nerden biliyorsunuz? Belki işlemci sıcaklığınızdan dolayı drop yiyorsunuz belki işletim sisteminizde sorun vardı?

Sorunun ekran kartında olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki işlemci sıcaklığınızdan dolayı drop yiyorsunuz belki işletim sisteminizde sorun vardı?

Bunu dediğime göre, test yapıp sonuçlandırmışımdır değil mi? Kule tipi soğutucu aldım işlemci sıcaklığını düşürdüm, problem devam etti format attım, Windows 10 kurdum, devam etti? Ee sorun ne hocam? 1.5 sene önce RX 6700XT 5600 aldığım da Gaming genden aynı sorun AMD kartın da Valorant da drop yememe, rağmen devam ediyordu?

3070 ti 3080 düşünüyorum, bir kişiyi aradım miningli kart ama temiz diyor, ne yapayım? nasıl test etmem gerek garantisi yokmuş.

4060 alabilirsin sifır olarak. Ama 7700XT'yi 13'e de satmak komikmiş. Şimdi çok daha gucsuz bir kart almak zorundasin. Bir soğuk su iç. Bence 2 ele yönel.

Galiba istediğiniz oldu hocam :D Çok güzel tongaya düştüm :D adam geldi 12.000 çıktı dedi 13'e anlaştık adamı kovdum kabul edemiyorum maalesef dedim, ısrar etti bir bardak suyumu iç abi gidebilirsin dedim gitti.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı