13.000TL'ye anakart önerisi

Bütçe
13.000

Arthur mogan

Picopat
Daha fazla  
İşlemci
7800X3D
Selam hocalar. Yeni bir sistem topluyordum ve anakart önerisi almaya geldim. Başlıktaki gibi 13.000 TL'ye en yüksek performansı verebilecek anakart olsun. F/P'ye falan gerek yok. En yüksek performansı bana hangisi veriyorsa onu önerirseniz memnun olurum.

Ekran kartım: RTX 5070.
İşlemcim: AMD 7 7800x3D.

Selam hocalar. Yeni bir sistem topluyordum ve anakart önerisi almaya geldim. Başlıktaki gibi 13.000 TL'ye en yüksek performansı verebilecek anakart olsun. F/P'ye falan gerek yok. En yüksek performansı bana hangisi veriyorsa onu önerirseniz memnun olurum.

Anakart performans arttırmaz attığınız sistemde 6-7k lık anakart yeterli olur üste kalan parayla ekran kartını 9070xt veya biraz daha çıkıp 5070ti yapmanızı öneririm.

Öneri olarak bunlar var mesela.

Bu bütçede en iyi model bu hocam.

Anakart performans arttırmaz attığınız sistemde 6-7k lık anakart yeterli olur üste kalan parayla ekran kartını 9070xt veya biraz daha çıkıp 5070ti yapmanızı öneririm.

Öneri olarak bunlar var mesela.

5070 çoktan aldım amd ekran kartını yanından geçmemeye çalışıyorum hani bu kadar bütçem var bari en iyisini alayım dedim

Sağolun hocam tebilon güvenilir midir acaba

5070 çoktan aldım AMD ekran kartını yanından geçmemeye çalışıyorum hani bu kadar bütçem var bari en iyisini alayım dedim.

Sağ olun hocam Tebilon güvenilir midir acaba.

Güvenilir.

bu gigabyte kartımı aldınız ben gigabyte karşı ne iyi nede kötü his besleyen biriyimde fiyatları ve özellikleri iyi oluyor düşünmeye başladım acaba tercih etsemmi diye.

Daş gibi anakart beyazı var bende. Tebilon da güvenilir.

Bu Gigabyte kartımı aldınız ben Gigabyte karşı ne iyi ne de kötü his besleyen biriyimde fiyatları ve özellikleri iyi oluyor düşünmeye başladım acaba tercih etsemmi diye.

Gigabyte çok kaliteli bir marka. Ekran kartı ve anakart konusunda çok iyiler. Özellikler anakart konusunda Gigabyte harici hiçbir şey almam. 1 kere bile sıkıntı yaşamadım ve fiyatlar diğer üreticilere göre uygun, estetik olarak da çok iyi.

7800x3d için gerek yok ama ben yakın xamanda 9800x3d li sistemime rog b850-a aldım, x870 aorus yerine bence daha mantıklı. Ama b650 fe alınır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı