Ben o paraya her şeyi sıfır alırım. Bir tek ikinci el ekran kartı alırım o kadar.1660S sisteme 14k vermekmi?
Şaka yapıyor olmalısınız.
O paraya zorlasan Rtx 3060, zorlamadan Rx 6600 sistem dizilir ve 1660S'e fark atar.
@517298
Ben o paraya her şeyi sıfır alırım. Bir tek ikinci el ekran kartı alırım o kadar.1660S sisteme 14k vermekmi?
Şaka yapıyor olmalısınız.
O paraya zorlasan Rtx 3060, zorlamadan Rx 6600 sistem dizilir ve 1660S'e fark atar.
@517298
Evet, sadece sıfır kasadaki kasa yani dış kasasını attığım resimdeki ile değiştirin.
Ben o paraya her şeyi sıfır alırım. Bir tek ikinci el ekran kartı alırım o kadar.
@517298
Hocam, size tam F/P sistem toplayabilir.
Önerir misiniz peki.
Bir zahmet.
Bilmediğiniz işlere karışmayın, yazık değil mi o kadar para verecek adam.
14 bin TL az paramı.
Aldıktan sonra istediği oyunlar açılmayacak, parası boşa gidecek.
@517298
Hocam, size tam F/P sistem toplayabilir.
Ankarada.Nerede yaşıyorsun? Param Güvende düşünür müsün?
Nerede yaşıyorsun? Param Güvende düşünür müsün?
Burada sizin kararınıza kalmış.Önerir misiniz peki.
Benim yapacağim sizin ilk attiğiniz kasayi alip 2.el ekran karti taktirmakti aslinda.
Güzel kardeşim neyi anlamıyorsun hala.Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun?LoL oynatmayacak mı RTX 2060 gibi bir kart kendiniz de öneriden anlamıyorsunuz ki başkasından yardım istiyorsunuz.
Ankarada.
Burada sizin kararınıza kalmış.
Eğer parçaların ikinci el olması, size bir sorun teşkil etmezse, güncel bir sistem toplanabilir ve günüzmüzde ki birçok oyunu akıcı bir şekilde oynattabilir.
Ha derseniz, bilgisayar alırken tüm parçaları sıfır olsun istiyorum. O zaman 5600G'li sistemi alın, ileride de sıfır ekran kartı takarsınız, performansı daha da artar.
Ekran kartı takamadan da, Valorant, CS, LoL'ü oynayabilirsiniz 100-150FPS civarında.
Dediğim gibi tercih sizin, ikinci el alıp daha fazla performans almak mı, yoksa biraz daha düşük performans alıp, parçaları sıfır olması mı?
Arkadaşın attığı apu sistem iyi değil zaten.Ancak yine unuttunuz ki içinde 350W PSU var ve bu ileride başına dert açar bu yüzden kasayı özelleştirme yerinden yükseltmeli.
Burada sizin kararınıza kalmış.
Eğer parçaların ikinci el olması, size bir sorun teşkil etmezse, güncel bir sistem toplanabilir ve günüzmüzde ki birçok oyunu akıcı bir şekilde oynattabilir.
Ha derseniz, bilgisayar alırken tüm parçaları sıfır olsun istiyorum. O zaman 5600G'li sistemi alın, ileride de sıfır ekran kartı takarsınız, performansı daha da artar.
Ekran kartı takamadan da, Valorant, CS, LoL'ü oynayabilirsiniz 100-150FPS civarında.
Dediğim gibi tercih sizin, ikinci el alıp daha fazla performans almak mı, yoksa biraz daha düşük performans alıp, parçaları sıfır olması mı?
Güzel kardeşim neyi anlamıyorsun hala. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun?
O paraya dengi RTX 3060 olan RX 6600 almak varken, neden daha fazla para verip, eski kartı almak istesin ki?
Arkadaşın attığı APU sistem iyi değil zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.