Kerim_Efe Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 518 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #21 kertingos dedi: G65B çok önerilmiş bilgim olmadığı için soruyorum VA panel IPS ile kıyaslandığında daha kötü kalmıyor mu? Genişletmek için tıkla... VA hem renk açısından hem de gosting açısından çok daha kötü bir panel türü önermem.
kertingos dedi: G65B çok önerilmiş bilgim olmadığı için soruyorum VA panel IPS ile kıyaslandığında daha kötü kalmıyor mu? Genişletmek için tıkla... VA hem renk açısından hem de gosting açısından çok daha kötü bir panel türü önermem.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #22 kertingos dedi: G65B çok önerilmiş bilgim olmadığı için soruyorum VA panel IPS ile kıyaslandığında daha kötü kalmıyor mu? Genişletmek için tıkla... G65B iyi bir VA panel kullanıyor. IPS'lerden iyi kalitesi var. O fiyatta rakipsiz bir monitör. Kerim_Efe dedi: VA hem renk açısından hem de gosting açısından çok daha kötü bir panel türü önermem. Genişletmek için tıkla... O Samsung model monitörde kaliteli VA panel kullanıyor. Renk ve ghosting olarak çoğu IPS ten bile daha iyi.
kertingos dedi: G65B çok önerilmiş bilgim olmadığı için soruyorum VA panel IPS ile kıyaslandığında daha kötü kalmıyor mu? Genişletmek için tıkla... G65B iyi bir VA panel kullanıyor. IPS'lerden iyi kalitesi var. O fiyatta rakipsiz bir monitör. Kerim_Efe dedi: VA hem renk açısından hem de gosting açısından çok daha kötü bir panel türü önermem. Genişletmek için tıkla... O Samsung model monitörde kaliteli VA panel kullanıyor. Renk ve ghosting olarak çoğu IPS ten bile daha iyi.
kertingos Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #23 Hocam peki bu dediğiniz öğrenci indirimi nasıl kullanılıyor.
miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.577 Makaleler 3 Çözümler 32 10 Mayıs 2025 #24 YüzbaşıJohnPrice dedi: O Samsung model monitörde kaliteli VA panel kullanıyor. Renk ve ghosting olarak çoğu IPS ten bile daha iyi. Genişletmek için tıkla... Yanlış değilsem G65B'nin ghosting performansı arkadaşın önerdiği monitörden daha iyiydi.
YüzbaşıJohnPrice dedi: O Samsung model monitörde kaliteli VA panel kullanıyor. Renk ve ghosting olarak çoğu IPS ten bile daha iyi. Genişletmek için tıkla... Yanlış değilsem G65B'nin ghosting performansı arkadaşın önerdiği monitörden daha iyiydi.
Kerim_Efe Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 518 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #25 YüzbaşıJohnPrice dedi: G65B iyi bir VA panel kullanıyor. IPS'lerden iyi kalitesi var. O fiyatta rakipsiz bir monitör. O Samsung model monitörde kaliteli VA panel kullanıyor. Renk ve ghosting olarak çoğu IPS ten bile daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ama bu fiyat bandına çıkılırsa bu:ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A 1Ms 260Hz 2K IPS GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da daha iyi kalmaz mı?
YüzbaşıJohnPrice dedi: G65B iyi bir VA panel kullanıyor. IPS'lerden iyi kalitesi var. O fiyatta rakipsiz bir monitör. O Samsung model monitörde kaliteli VA panel kullanıyor. Renk ve ghosting olarak çoğu IPS ten bile daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ama bu fiyat bandına çıkılırsa bu:ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A 1Ms 260Hz 2K IPS GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da daha iyi kalmaz mı?
Hesher Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 735 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #26 Samsung, Türkiye'de diğer markalara göre daha uygun sattığı için öneriliyor.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.688 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #27 kertingos dedi: Hocam peki bu dediğiniz öğrenci indirimi nasıl kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Elektronik: 27" Odyssey OLED G6 2K 240 Hz Gaming Monitör Eğitim İndirimi ile 18.059TL Samsung eğitim programına TC kimlik numarası ve öğrenci belgesinde sağ üst köşede bulunan barkod kodu ile kaydolunca bu fiyata düşüyor. Kağıt üstünde iyi gibi duruyordu ama ne olur ne olmaz @bluerr bu monitörü bir değerlendirebilir misiniz... www.technopat.net Burada anlatmıştım bakabilirsiniz.
kertingos dedi: Hocam peki bu dediğiniz öğrenci indirimi nasıl kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Elektronik: 27" Odyssey OLED G6 2K 240 Hz Gaming Monitör Eğitim İndirimi ile 18.059TL Samsung eğitim programına TC kimlik numarası ve öğrenci belgesinde sağ üst köşede bulunan barkod kodu ile kaydolunca bu fiyata düşüyor. Kağıt üstünde iyi gibi duruyordu ama ne olur ne olmaz @bluerr bu monitörü bir değerlendirebilir misiniz... www.technopat.net Burada anlatmıştım bakabilirsiniz.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.042 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #28 kertingos dedi: Hocam peki bu dediğiniz öğrenci indirimi nasıl kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Linkini attım. TC ve öğrenci belgesindeki barkod numarasıyla kayıt olman yeterli.
kertingos dedi: Hocam peki bu dediğiniz öğrenci indirimi nasıl kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Linkini attım. TC ve öğrenci belgesindeki barkod numarasıyla kayıt olman yeterli.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #29 Kerim_Efe dedi: Ama bu fiyat bandına çıkılırsa bu:ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A 1Ms 260Hz 2K IPS GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da daha iyi kalmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Kerim_Efe dedi: Ama bu fiyat bandına çıkılırsa bu:ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A 1Ms 260Hz 2K IPS GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da daha iyi kalmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.688 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #30 Kerim_Efe dedi: Ama bu fiyat bandına çıkılırsa bu:ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A 1Ms 260Hz 2K IPS GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da daha iyi kalmaz mı? Genişletmek için tıkla... Pekte sanmıyorum. ASUS'un TUF modelleri pek de fiyatını hak eden modeller değil.
Kerim_Efe dedi: Ama bu fiyat bandına çıkılırsa bu:ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A 1Ms 260Hz 2K IPS GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da daha iyi kalmaz mı? Genişletmek için tıkla... Pekte sanmıyorum. ASUS'un TUF modelleri pek de fiyatını hak eden modeller değil.