VA hem renk açısından hem de gosting açısından çok daha kötü bir panel türü önermem.
27 inç Valorant gibi rekabetçi oyunlar için çok büyük diyenler var hocam çok sıkıntı yaratır mı?
27 inç Valorant gibi rekabetçi oyunlar için çok büyük diyenler var hocam çok sıkıntı yaratır mı?
"Çok büyük" abartmışlar.27 inç Valorant gibi rekabetçi oyunlar için çok büyük diyenler var hocam çok sıkıntı yaratır mı?
VG27AQML1A iyi bir TUF monitör arkadaşlar. İncelemesine bakmak isteyenler şu konuya göz atsın.
Rehber: MSI G274QPX vs ASUS TUF VG27AQML1A
[TABLE style='width: 100%;'] [TD style='width: 33.3333%;'][/TD] [TD style='width: 33.3333%;']MSI G274QPX[/TD] [TD style='width: 33.3333%;']ASUS TUF VG27AQML1A[/TD] [TD style='width: 33.3333%;text-align: center;'] [/TD] [TD style='width: 33.3333%;'][/TD] [TD style='width: 33.3333%;'][/TD]...techolay.net
Ben kötü demedim. Sadece fiyatını beğenmedim.
Size özel demedim zaten. Etiketlemeden paylaştım fark ettiyseniz. ASUS'un TUF serisinde bir algı oluşmuş herkes kötü zannediyor. İnsanlar bilgilensin diye paylaştım bu yüzden. 240Hz IPS+pivot bir monitör arıyorsan bu fiyatlara çıkman lazım. En azından incelemesini bulunan modeller için söylüyorum bunu. LG 27GR83Q-B de bu fiyatlarda satılıyor. MSI G274QPX'te stokta varken bu fiyatlara satılıyordu. Halbuki bu modeller önerilirken muadili ASUS TUF paylaşanlara neden paylaşıyorsunuz gibi yorumlar yapılıyordu. Ucuz olanı al geç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.