Bencede doğru karar.
Evet LG'de olabilir ama bence Samsung daha mantıklı bir seçenek.
Samsung 50du8500'u alıyorum şu an.
Bencede doğru karar.
Evet LG'de olabilir ama bence Samsung daha mantıklı bir seçenek.
Samsung 50du8500'u alıyorum şu an.
Hocam.
17000'e Dijitsu yerine 17500'e TCL almayı tercih ederim 58 inç çok fazla hem Dijitsu'yu pek hakim değilim hem de TCL daha fazla nitelikli fakat sizin Dijitsu'yu neden tercih ettiğinizi öğrenmek isterim.
Nedense Samsung 50DU7200 de ilgimi çekti 23 bin TL biraz zorlarsam alırım.
Fiyatına göre güzel iş çıkardığını düşündüğüm için dedim ama daha kaliteli bir şey istiyorsanız başka marka alabilirsiniz. Ama eski kalitesine güvenip de Sony almayın eskisi kadar kaliteli değil. Bugünlerde kuruş bile görse yanına gidip alır Sony. Samsung ile LG arasında kaldığınız için şunu söylemek istiyorum, Samsung'un sadece TV sattığı fiyata LG hem soundbar hem de TV veriyor ve yeni teknoloji kullanıyor. Samsung almak istiyorsunuz ama LG herhangi bir ürününde kullandığım en iyi marka diyebilirim. Öbür markalar ile kalite konusunda kıyaslarsak cidden fark var. Samsung'un yaptığı her şeyi karşılıyor ve bazı kısımlarda kendi parça, ürün ve hizmetlerinden de kullandığı için daha ucuza satabiliyor. Gözünüz kapalı LG alın derim. Sıkıntı yaşatmaz, yaşatsa da size sorun çıkartmadan (onu yapamaıyız, bunu yapamayız) hallederler çoğunlukla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.