13.500 TL Sistem Toplama

Daha güçlüsü? Hocam tamamen kötü değiller ama yüksek FPS'lerde başarılı değiller. Bence anakart abartı olmuş, Asus'un daha iyi çözümleri var gibi daha makul fiyatlara. Güç kaynağı daha iyi seçilebilir, depolamaya o kadar ihtiyaç yoksa bence 1-1.5tb SSD alınmalı sadece HDD'ye yer verilmemeli 10 bin ve üstü sistemlerde. RAM'leri de 4x8 alman daha iyi olur, quad-ch destekli işlemci alıyorsun sonuçta.
Yorumunuz için çok teşekkürler ileride 64 GB a yükseltmek için 2x16 şeklinde almayı planlıyorum. Daha iyi bir güç kaynağı ne yazıkki bulamadım önerilere açığım. :)

Daha güzeli olur.
Eki Görüntüle 250598
10.024 burası yapıyor.
Bir de bunu al.
Toshiba X300 4TB 7200PRM 3.5" 128MB Cache Sabit Disk HDWE140UZSVA - incehesap.com
2.500 TL de cebine kalsın.
Maşallah sistem tamamen değişmiş eline sağlık :) Önerin için çok teşekkürler işlemci soğutmayı ilk başta bende sizin gibi seçmiçtim diğer fan boşta kalır düşüncesi ile :)

@rüzgar Can mesajımı okuyun, anladınız mı? Buradaki tecrübeli kişilerin neredeyse hepsi size bunu söyleyecektir. 7700K oyunlarda daha iyi zaten hala ama 5 FPS farkla. Diğer Intel işlemcilerde 7700K'deki gibi tekli çekirdek performansı yok yani X99 işlemcileriyle aynı FPS'yi veriyor.

Çoklu çekirdek, saf güç ve tekli çekirdek bir işlemcinin her türlü gücü yani. Belgelerle açıklarsak şöyle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda da gördüğünüz gibi çoklu çekirdek olarak geçmiş. FPS farkı ise neredeyse yok gibi ki o video dikkatinizi çekerim işlemcinin ilk çıktığı gün yayınlaşmış ancak Ryzen şu ana kadar çok iyi optimize edildi ve o fark kalktı emin olun. Zaten 6850K 6 çekirdekliyken 1700 8 çekirdekli. Devamı geliyor bekleyin. Yahu bir video vardı GPU kullanımlarını gösteren, şimdi bulamadım. Ancak şöyle söyliyeyim R7 1700'ün kullanımı %40 civarlarındayken 6850K'nin kullanımı %50 civarındaydı. Yani R7 1700 daha geleceğe dönelik. Ki fiyatlara baktığımızda R7 1700 1300 lirayken 6850K 2000 lira. Çoklu çekirdekte fark atıyor zaten 1700. Anakart fiyatları da cabası.@GCN

Evet haklı olabilirsiniz AMD pek samimi gelmiyor bana çok bir fark görünmüyor açıkcası ama muhtemelen fiyat farkı oldukça yüksek olacaktır.

Son düzenleme:
@rüzgar Can mesajımı okuyun, anladınız mı? Buradaki tecrübeli kişilerin neredeyse hepsi size bunu söyleyecektir. 7700K oyunlarda daha iyi zaten hala ama 5 FPS farkla.
Elbette gönül isterdiki i7 7700k kullanalım ama soket uyumu ne yazıkki mevcut değil en başta 2066 soket msi x299 düşünmüş idim lakin işlemcisini i7,x tarzı modelleri ve fiyatları görünce hemen vazgeçtim. Şu an AMD nin fiyatlarını kontrol ediyorum ve ciddi oranda farklar mevcut ama bana sorarsanız MSI ya karşı bi samimiyetim var :)

1 Tb ssd 1 Tb hdd öneriyorum dostum :)
1 tb ssd çok olmaz mı fiyatlarda çokkk uçuktu yani :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı