13 bin TL 3D Yazıcı Tavsiyesi

Tamamen kendi tecrübelerimden söylüyorum. Creality tercih edersen yazıcı ile uğraşman gerekebilir, her ne kadar SE ve KE ile otomatik düzene geçse de yine de sorunlarla boğuşman mümkün. Tavsiyem N4 Pro ile başlayıp işin inciğini cimciğini çözdükten sonra Bambu ile sefa sürmen olur.

Tamamen kendi tecrübelerimden söylüyorum. Creality tercih edersen yazıcı ile uğraşman gerekebilir, her ne kadar SE ve ke ile otomatik düzene geçse de yine de sorunlarla boğuşman mümkün. Tavsiyem N4 Pro ile başlayıp işin inciğini cimciğini çözdükten sonra bambu ile sefa sürmen olur.

Öncelikle N4 ile Pro modeli arasında ne gibi farklar var?

Sanıyorum ki ne marka alırsam alayım 3D yazıcılar ile uğraşmak gerekiyor. Creality alırsam bu beni fazla mı yorar?
Sonuçta yazıcı ile uğraşmadan bu konuları da öğrenemem sanırım.

Öncelikle N4 ile Pro modeli arasında ne gibi farklar var?

Sanıyorum ki ne marka alırsam alayım 3D yazıcılar ile uğraşmak gerekiyor. Creality alırsam bu beni fazla mı yorar?
Sonuçta yazıcı ile uğraşmadan bu konuları da öğrenemem sanırım.

Yanlış hatırlıyor olabilirim bilen varsa beni muhakkak düzeltsin. Fazladan 2 soğutma fanı olduğunu görmüştüm, ilave olarak tablanın her yerini ısıtmayan bir sistemi vardı. Misal sadece ortada baskı alacaksan o alanı ısıtan bir sistemi vardı. Bir de ray ve tekerleri normal modele göre daha farklı dayanıklıydı sanırım. Ama dediğim gibi, cihazı göreli epey oldu ve tam hatırlamıyor olabilirim. Youtube'da yerli yabancı sürüsüyle videolar mevcut. Saydığın üç alternatife dair ne varsa tüket derim.

Yanlış hatırlıyor olabilirim bilen varsa beni muhakkak düzeltsin. Fazladan 2 soğutma fanı olduğunu görmüştüm, ilave olarak tablanın her yerini ısıtmayan bir sistemi vardı. Misal sadece ortada baskı alacaksan o alanı ısıtan bir sistemi vardı. Bir de ray ve tekerleri normal modele göre daha farklı dayanıklıydı sanırım. Ama dediğim gibi, cihazı göreli epey oldu ve tam hatırlamıyor olabilirim. Youtube'da yerli yabancı sürüsüyle videolar mevcut. Saydığın üç alternatife dair ne varsa tüket derim.
Tamamdır teşekkür ederim inceleyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı