13 bin TL ekran kartı önerisi

Bütçe
13.000

berat070

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3060 12 gb amd r5500 16 gb ram 512 gb m.2 ssd 650 w psu
Merhaba öncelikle başlıkta da da dediğim gibi önerileriniz nelerdir? Bütçem maksimum 13K. İşlemcim AMD Ryzen 5500 normalde elimde 3060 12 GB vardı fakat arızalandı şu an bir ekran kartı arayışındayım. 4060 alsam çok fazla darboğaz yer miyim oynadığım oyunlar genel olarak CS2, Valorant, Fortnite vb oyunlar oynuyorum. Sizin önerileriniz nelerdir? (AMD kart olmasın NVIDIA istiyorum)

Darboğaz yapmaz hocam. Galax ve ya eagle modellerini alabilirsin.

Merhaba öncelikle başlıkta da da dediğim gibi önerileriniz nelerdir? Bütçem maksimum 13K. İşlemcim AMD Ryzen 5500 normalde elimde 3060 12 GB vardı fakat arızalandı şu an bir ekran kartı arayışındayım. 4060 alsam çok fazla darboğaz yer miyim oynadığım oyunlar genel olarak CS2, Valorant, Fortnite vb oyunlar oynuyorum. Sizin önerileriniz nelerdir? (AMD kart olmasın NVIDIA istiyorum)

Hocam niye NVIDIA istiyorsunuz?

Teknoloji ve kalite olarak daha iyi çünkü hocam.

Öyle bir fark yok ama daha iyi sadece ilk yaptıkları için ve reklamlardan yaptıkları algı uzaktaki NPC'nin kılıcını pikseli FSR'da dalgalanıyor DLSS'te dalgalanmıyor diye o kadar fark olmaz RTX zaten en balon teknoloji her yeri metal, ışık olan oyunlarda bile o kadar hissettirmiyor sektöre yeni giren bir sirkette var bence o kadar güçlü bir yan değil teknoloji.

11.500 tl ye rtx 4060

Öyle bir fark yok ama daha iyi sadece ilk yaptıkları için ve reklamlardan yaptıkları algı uzaktaki NPC'nin kılıcını pikseli FSR'da dalgalanıyor DLSS'te dalgalanmıyor diye o kadar fark olmaz RTX zaten en balon teknoloji her yeri metal, ışık olan oyunlarda bile o kadar hissettirmiyor sektöre yeni giren bir sirkette var bence o kadar güçlü bir yan değil teknoloji.

Evet öyle ama AMD yazılımsal vb sorun var deniyor çevremde bundan dolayı.

Hocam niye NVIDIA istiyorsunuz?

Ben de bu konuda sosyal medya gazına gelip 4070S almıştım. Halbuki rx7900xt almayı planlarken. Diğer sistemimdeki kartım rx6900xt. Rx6900xt eziyor rtx4070S kartımı. Fps olarak değil doku ve renk kalitesi olarak. İnanın nvidia aldığıma pişman oldum. Bir de gittik 12gb lik kart aldık. Oyun için kart alınacaksa rtx4070 ti süper altında rx serisi tercih edilmeli bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı