13 bin TL ekran kartı önerisi

Bütçe
13.000
Hocam çok yanılıyorsunuz. AMD serisinin hem deneyim, hem birinci ağızdan dinlemiş biri olarak çok fazla hatası var. Yani çok fazla olmasa bile uğraştırıyor. Kuzenim de RX 6700 XT var, yaşadığı birkaç problem var. Buralar da okuyoruz mavi ekranlar, errorlar havada uçuşuyor. 4000 serisinden sonra gelen DLSS teknolojisi, NVIDIA'nın AMD'den daha iyi oluşu(bence) ve performansı çok üstün.

Hayatımda hiç AMD ekran kartı almadım, dertsiz başıma dert çıkartmak istemiyorum.

Hocam driverlari güncel mi bir de DLSS ile FSR artık aynı FPS'i veriyor sadece DLSS biraz daha iyi gösteriyor (50 chunk ötedeki piksel 8K gözükse ne olur)

Bende o yüzden NVIDIA tercih ediyorum.

Daha önce AMD tercih ettiniz mi?

Hocam benim kuzenim RX 6700XT kullanıyor mutlu.

Ben yine de NVIDIA taraftarıyım önerileriniz ne olur?

Peki dayanıklı mıdır yani bunu sormamın asıl sebebi bende vardı 3060 12 GB fakat çipi arızalandı yani iki de bir değiştirmek istemiyorum.

Hocam driverlari güncel mi bir de DLSS ile FSR artık aynı FPS'i veriyor sadece DLSS biraz daha iyi gösteriyor (50 chunk ötedeki piksel 8K gözükse ne olur)
O kendisi güncellemeyi bilmiyor ancak ara sıra uğrayıp ben güncelliyorum. Normal bir kullanımda da o tarz hataları alır mı bilmiyorum. Ancak AMD bana sanki ben sağlam kazık değilim, bana güvenme diyor.

Daha önce AMD tercih ettiniz mi?

Ben kendim kullanmadım ama arkadaşlarımda vardı çökme gibi şeylerle karşılaştıklarını belirttiler.

Peki dayanıklı mıdır yani bunu sormamın asıl sebebi bende vardı 3060 12 GB fakat çipi arızalandı yani iki de bir değiştirmek istemiyorum.

Hocam o fiyata RX 6700 ve Arc B580 var iyi bir indirimli sistemde ancak tavsiye ederim.

MSİ olanını tercih etmenizi tavsiye etmem. Soğutma, blok kalitesi, sessizlik gibi konular da Galax modeli önde. Sırf isim kalitesi diye sesli bir fan da oyun oynamak istemezsiniz hocam.

Hocam çip arızalınır mi diye korkuyorsun ama yine de NVIDIA tercih ediyorsun garip.

Peki arıza çıkartma ihtimali var mıdır yani çok fazla.

O kendisi güncellemeyi bilmiyor ancak ara sıra uğrayıp ben güncelliyorum. Normal bir kullanımda da o tarz hataları alır mı bilmiyorum. Ancak AMD bana sanki ben sağlam kazık değilim, bana güvenme diyor.

Hocam artık öyle sorunlar gerçekçi gelmiyor Intel kartlarda bile olmayan sorunlar biraz şans işi gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı