13 bin TL ekran kartı önerisi

Bütçe
13.000
Peki arıza çıkartma ihtimali var mıdır yani çok fazla.
Hocam durduk yere niye ekran kartı arıza çıkartsın? Normal kullanım da tabi ki çıkartmaz. Ekran kartını alıp yere düşürürseniz orada konu değişir.

MSI olanını tercih etmenizi tavsiye etmem. Soğutma, blok kalitesi, sessizlik gibi konular da Galax modeli önde. Sırf isim kalitesi diye sesli bir fan da oyun oynamak istemezsiniz hocam.

Hocam cahilliğim için kusura bakmayın ama ASUS mu Galax mı?

Peki arıza çıkartma ihtimali var mıdır yani çok fazla.

Ben 3 tane NVIDIA kart kullandım bunların ikisi GT 630 ve GT 730 ki GT 730 olanı bilgisayarcıdan almistim büyük ihtimal çok defa kullanıldı hiçbir sorunla karşılaşmadım biraz şans işi iste.

Hocam çip arızalınır mi diye korkuyorsun ama yine de NVIDIA tercih ediyorsun garip.

NVIDIA tercih etmemin asıl sebebi açık konuşmak gerekirse biraz da korkudur. Hata alır mıyım gibisinden bu yuzden NVIDIA taraftarıyım.

NVIDIA tercih etmemin asıl sebebi açık konuşmak gerekirse biraz da korkudur. Hata alır mıyım gibisinden bu yuzden NVIDIA taraftarıyım.

AMD hata almak konusunda ama Intel değil onlara da bakın.

AMD hata almak konusunda ama Intel değil onlara da bakın.

Sağ olun hocam son olarak şu soruyu sorup sizi rahatsız etmeyeyim ASUS mu Gigabyte mi Galax mı MSI mı 13.000 TL için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…