bence de rog fiyata göre baya iyi alınırBenim bildiğim en iyi ROG Strix hocam termal macun yerine likit metal kullanıyorlar.
Çok iyi.
bence de rog fiyata göre baya iyi alınırBenim bildiğim en iyi ROG Strix hocam termal macun yerine likit metal kullanıyorlar.
Çok iyi.
youtube'da 10870h+rtx 2060 benchmark videsounu bulamıyorum ısrarla, derecelerini merak ettim açıkçasıBenim bildiğim en iyi ROG Strix hocam termal macun yerine likit metal kullanıyorlar.
Çok iyi.
attığınz omen içime sindi aslında, 10870h'a göre 10 daha düşük işlemci çok da koymaz bence. Şikayetvar'daki omen şikayetlerinin fazla olması biraz gözümü korkuttu amaAttığınız ROG 2.el diye biliyorum servis bakımını yapıp sattırıyor.
Omen öneririm.
9.nesil işlemcili olanın buldum bide 10750H'lı işlemci 78-83 arası, ekran kartı 67-70 arası.youtube'da 10870h+rtx 2060 benchmark videsounu bulamıyorum ısrarla, derecelerini merak ettim açıkçası
9.nesil işlemcili olanın buldum bide 10750H'lı işlemci 78-83 arası, ekran kartı 67-70 arası.
şunu buldum bende 10870 değil de 10875h, cinebench r23 ve bazı benchmarklarda anlık 95'i görmesi ürkütmeli mi beni
şunu buldum bende 10870 değil de 10875h, cinebench r23 ve bazı benchmarklarda anlık 95'i görmesi ürkütmeli mi beni
https://www.youtube.com/channel/UC5lJgx6F892VONekj4gbKIw bak omen'in sıcaklıklar mükemmel, yani tomb raider'da 95 üstünü görüyor ama adam ayarlayıp aynı fpsle 80 dereceleri de görüyor, warzone'da da epey serin geldi bana
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.