13 bin TL online oyunlar için hazır sistem önerisi

miracim

Hectopat
Daha fazla  
Çoğunlukla Valorant ve LoL gibi Online oyunlar oynayacağım. Kendim toplayamam, hazır sisteme ihtiyacım var. Ekran kartının saf gücü benim için önemli, markası önemli değil. İlla NVIDIA olmak zorunda değil.

Ya bütçeyi genişletin ya da kendiniz dizin derim hocam, yoksa bu fiyata hazır alacağınız sistem sizi pekte mutlu etmeyecektir... Oyun için.

13K fiyata ekran kartlı sistem bulman biraz zor olabilir. Eğer APU sistem bakmak istersen bu sisteme bakabilirsin. Eğer illa ekran kartı olmasını istiyorsan şu sistem olabilir (5500 işlemci olarak seçili olacak). Tabii bu sistemler iyi sistemler değil veya güncel parçalarla kurulmamış. 2.elden 1650'li sistemler bulunabilir gibi.

13K fiyata ekran kartlı sistem bulman biraz zor olabilir. Eğer APU sistem bakmak istersen bu sisteme bakabilirsin. Eğer illa ekran kartı olmasını istiyorsan şu sistem olabilir (5500 işlemci olarak seçili olacak). Tabii bu sistemler iyi sistemler değil veya güncel parçalarla kurulmamış. 2.elden 1650'li sistemler bulunabilir gibi.

Hocam bu sistem daha ucuz ve benzer donanımlara sahip, ne düşünüyorsunuz?
Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G | 16 GB DDR4 | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı

Ekran kartı hariç sıfır toplarsan idarelik bişe çıkar ortaya.

1050Tİ a hangi enayi o kadar para verirki.

Ekran kartı hariç sıfır toplarsan idarelik bir şey çıkar ortaya.

1050 Ti'a hangi enayi o kadar para verirki.

Oyun oynamak istiyorum efendim ama dediğim gibi öyle yüksek güç isteyen oyunlar değil, Valorant CS2 gibi oyunlar ve bunun için APU sistem alma kanaatindeyim şu anda.

13940 TL.
Eğer bunu veremeyip 1K daha az verebilirsen anakart ve işlemciyi şöyle değişebilirsin. Değiştirince tam 13K tutuyor;

BLADE-6600 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR 0 tarafında bütçe çıkınca bunu bulabildim tek.

13940 TL.
Eğer bunu veremeyip 1K daha az verebilirsen anakart ve işlemciyi şöyle değişebilirsin;

Şurdaki öneriler gayet güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı