13 bin TL sistem önerisi

Kesinlikle NVIDIA istiyorsanız üstteki attıklarımda ekran kartını bununla değiştirin.

Geçenlerde arkadaşım bu ekran kartından aldı R5 2600 ile darboğaz yedi sen de yersin dedi benim de çok bilgim yok.

DOCP açmamış olabilir misiniz?
X.M.P Profil 2# yazıyordu onu açtım sadece.

RTX teknolojisi DLSS ile beraber çok cezbediyor beni yani RX serisini ilerki dönemlerde değiştirmek gerekebilir diye düşünüyorum ama DLSS'e sahip ekran kartı sanki daha fazla götürürmüş gibi
Aslında tam tersi diyebiliriz, RTX 3000 ve 2000 serisi DLSS 3.0 almayacak fakat RX 6000 serisi çok yüksek ihtimalle FSR 3.0 alacak. O zaman FSR DLSS'i geçebilir. Ayrıca RX 6700, 3060'dan çok daha güçlü.
Geçenlerde arkadaşım bu ekran kartından aldı R5 2600 ile darboğaz yedi sen de yersin dedi benim de çok bilgim yok.
Burada da belirttim, tek başına değil R5 5600 ile beraber almanızı önerdim.

RAM frekansları nedir? Sisteminize bunları eklemeniz yeterli RAM frekansları yüksek ise.

Pardon burada varmış fark etmemişim. RAM almanıza gerek yok.

RAMApacer Panther 8x2 3200MHz
Bellek16GB

Aslında tam tersi diyebiliriz, RTX 3000 ve 2000 serisi DLSS 3.0 almayacak fakat RX 6000 serisi çok yüksek ihtimalle FSR 3.0 alacak. O zaman FSR DLSS'i geçebilir. Ayrıca RX 6700, 3060'dan çok daha güçlü.

Burada da belirttim, tek başına değil R5 5600 ile beraber almanızı önerdim.
Hmm anladım. Cevaplarınız için teşekkür ederim biraz daha kurcalayacağım fiyatlar artmazsa kasa almayı düşünüyorum. Fakat AFOX GeForce RTX 2060 Super hakkında da fikrinizi merak ediyorum.

DLSS ve RTX bir tek beni mi cezbetmiyor? Bu fiyatta alacağın karttan zaten RT performansı bekleyemezsin,performans yerlerde olur,DLSS ile her oyunda yok olsa bile arada 3-4K fazla vermelik bir fark yok.

DLSS ve RTX bir tek beni mi cezbetmiyor? Bu fiyatta alacağın karttan zaten RT performansı bekleyemezsin,performans yerlerde olur,DLSS ile her oyunda yok olsa bile arada 3-4K fazla vermelik bir fark yok.
FSR 2.0 Quality ayarında GOW(2018)'de DLSS Quality'i yakaladı neredeyse.(FPS olarak)

DLSS ve RTX bir tek beni mi cezbetmiyor? Bu fiyatta alacağın karttan zaten RT performansı bekleyemezsin, performans yerlerde olur, DLSS ile her oyunda yok olsa bile arada 3-4K fazla vermelik bir fark yok.

Vallahi haklısın fakat bütçe izin vermiyor. Ben de etinden sütünden yararlanacak şekilde tüm fırsatımı değerlendirmeye çalışıyorum. Parayı zor topladığım için kesin adımlar atmaya çalışıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı