13 bin TL tablet önerisi

enuweqs

Centipat
Daha fazla  
Maksimum 13 bin TL olacak sekilde tablet arıyorum, özellik olarak ekranı buyuk, hızlı olması ders çalışmak için kullanılacak not olma uygulamaları da güzel olmalı, bir de kalemli olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum 13 bin TL olacak sekilde tablet arıyorum, özellik olarak ekranı buyuk, hızlı olması ders çalışmak için kullanılacak not olma uygulamaları da güzel olmalı, bir de kalemli olması lazım.
Merhaba, Samsung S9 FE+ önerebilirim.

Huawei Matepad 11.5

Kalemi ve klavyesiyle her şekilde size yetecektir.

Huawei MatePad 11.5

Android güncellemesi almıyormuş ve kalemi tablete yapışmıyor sanırım google hizmetleride yok
Merhaba, Samsung S9 FE+ önerebilirim.

Huawei Matepad 11.5

Huawei icin Google sıkıntısı var bazi uygulamalar desteklenmiyor diyorlar sıkıntı çıkarır mı?

Samsung Galaxy Tab A8.

Asla asla aman aman diyeyim ha. İçinde bilmem kaçyüz nanometre unisoc çip var hayattan bezer kırarsınız şirket beleş vermese üstüne para verseler almazdım. Dizi film bile izlenmez S3 mininin ekranı çok daha güzel.

Huawei icin Google sıkıntısı var bazi uygulamalar desteklenmiyor diyorlar sıkıntı çıkarır mı?

Gbox uygulaması var tablette var kendiliğinden. O uygulama üzerinden erişiyorsunuz normal bir şekilde. Bazen gbox uygulamasına guncelleme gelıyor 2-3 dk onu halledıp tekrar erısebılıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı