13 bin TL'ye kadar monitör dahil Gaming sistem toplama

Bütçe
12500
Hazır sistem önerisi yapacağım.

Ekran kartını RX 6600 seçersen Ultra ayarlarda 60 FPS uzeri alacagini düşünüyorum YouTube'da videolar mevcut beğenmediğin donanim olursa değiştirebilirsin.

Sistem: 10.346TL
Monitör olarak hikaye tabanlı oyunlar olacağı icin IPS tercih etmeni tavsiye ederim.

Hocam peki bu attığınız sistem mi daha iyi yoksa diğer arkadaşların attığı sistem mi?

Atmış olduğum sistem 2 kat daha güçlü hocam.
(Linkte RX 6600 seçilmeli)

Tamamdır hocam teşekkür ederim yakın zamanda bende o sistemi almayı düşünüyordum. Bir sorum daha olacak bazı arkadaşlar kasayı ve PSU değişmeli falan demiş ben onlarla uğraşmak istemiyorum gerçekten gerekli mi?

Görünce ben de düşünmüştüm Corsair kasayı seçmek PSU açısından daha iyi olabileceğini ama kasayı seçince PSU değişmiyor.

Sistem hazırda bulunan kasa hakkında bilgim yok.

Tamamdır hocam teşekkür ederim yakın zamanda bende o sistemi almayı düşünüyordum. Bir sorum daha olacak bazı arkadaşlar kasayı ve PSU değişmeli falan demiş ben onlarla uğraşmak istemiyorum gerçekten gerekli mi?

Ve tam emin değilim belki de kasanin dahili PSU'su olduğu için görülmeyip değişiyordur.

Görünce ben de düşünmüştüm Corsair kasayı seçmek PSU açısından daha iyi olabileceğini ama kasayı seçince PSU değişmiyor.

Sistem hazırda bulunan kasa hakkında bilgim yok.

Ve tam emin değilim belki de kasanin dahili PSU'su olduğu için görülmeyip değişiyordur.
Tamamdır hocam ilgilendiginiz icin sağolun.

Tamamdır hocam ilgilendiginiz icin sağ olun.

Bütçeni aşabiliyorsan bu sistem daha iyi olacaktır;
(PSU yine kötü bazi hazir sistemlerin dezavantaji bu)
İlk sistemi de Corsair kasasini almanı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı