13 bin TL'ye sıfır elektro gitar ve amfi önerisi

O zaman dikkate aldığınız öneriyi karıştırdınız. Diğer kullanıcı ile konuşun detayları.
"Kabalık ettiysem kusura bakmayın. Kafam çok karışık. Bilgi sahibi olmadığımı belirtmiştim; kişileri karıştırınca daha da kafam karıştı. Herkes farklı bir şey önerince ne yapacağımı şaşırdım."

calarsin sikinti olmaz. zaten bahsettigin gruplarin tonlarini elde etmek icin bircok pahali ekipman gerekiyor, sadece bunlarla elde edemezsin yani fakat suanlik seni tatmin edecek bir ses alabilirsin. butceni dahda genisletebiliyorsan hsh dizilimli ibanezlerede bakabilirsin, bu daha genis ton araligi sunuyor. ekstra s manyetigi daha temiz ve ince bir ses almani sagliyor ama acikcasi bu seviyede pek de bir fark yaratmayacak senin icin. suanlik gerek yok o yuzden bence, ozellikle o kadar butce ayirmak seni zorlayacaksa. sonradan devam edersen daha da iyi gitarlar alirsin zaten (insallah ). iyi calmalar diliyorum.

birde benim instagrami mi sordunuz pek anlayamadim orayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…