13 bin TL'ye sıfır elektro gitar ve amfi önerisi

Hocam, öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bütçemi 1000-2000 TL aşacak ama dediğiniz gibi kaliteli bir başlangıç yapmak önemli. O yüzden, 1000-2000 TL’lik bir fark sorun değil. Ibanez hep almak istemiştim ama kaliteli ve uygun bir gitar bulamamıştım. Önerdiğiniz ikiliyi alacağım. Kozmos Gitar zaten pek içime sinmemişti.

Hocam, gitarda 2 adet humbucker olduğu için tam anlamıyla metal çalınabilir bir gitar diye biliyorum. Peki, bu gitarla Duman tarzı da çalabilir miyim? Yani, o tonu elde etme şansım var mı?

Tekrardan teşekkürler.
@Single_factor
calarsin sikinti olmaz. zaten bahsettigin gruplarin tonlarini elde etmek icin bircok pahali ekipman gerekiyor, sadece bunlarla elde edemezsin yani :D fakat suanlik seni tatmin edecek bir ses alabilirsin. butceni dahda genisletebiliyorsan hsh dizilimli ibanezlerede bakabilirsin, bu daha genis ton araligi sunuyor. ekstra s manyetigi daha temiz ve ince bir ses almani sagliyor ama acikcasi bu seviyede pek de bir fark yaratmayacak senin icin. suanlik gerek yok o yuzden bence, ozellikle o kadar butce ayirmak seni zorlayacaksa. sonradan devam edersen daha da iyi gitarlar alirsin zaten (insallah :D). iyi calmalar diliyorum.

birde benim instagrami mi sordunuz pek anlayamadim orayi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı