13 bin TL'ye telefon önerisi

Neden öğrenci maili? Samsung için mi?
Böyle bir indirim var Samsung Türkiye tarafında.

Hocam arkadaş fiziksel mağaza demiş siz amazondan önermişsiniz utanmadan beğenmedim bırakıyorsunuz.
Turkcell fiziksel mağaza zaten. Ayrıca o bütçede A25 ve A35 rahatça alınabiliyorken A24'e beğenmedim atmama neden laf ediyorsunuz acaba?

MediaMarkt, Vatan Bilgisayar veya Teknosa mağazalarından almak istiyorum. Önerdiğiniz bir telefon var mı?

Başka yerden almak istemiyorum. 13 bin TL'yi fazla aşmasın.
Samimi konuşacağım ben bu bütçe de

M34 alırım, geriye kalan 5000 TL'yi de cebime atarım.
Bunlar giriş seviyesi telefonlar, ikisi de çoğu özelliği birbirine benziyor.
İşlemcisi M34: Exynos 1280 A35: 1380 Arlarında %30 galiba fark vardı, aralarında devasal bir fark yok, 3 yıl sonra iki cihazda benzer halde olacak.
Kamera konusunda ikis de çok benzer, tabii ki de A34 daha iyi fakat üst düzey bir telefon almıyorsunuz ikisi de nerdeyse giriş segmenti, M34'ün kamerasını sevmezseniz A35'in kamerasını da sevmezsiniz.
Wifi 6 gibi ek daha iyi özelikleri de var A35'in.
8 GB Ram olması oldukça iyi fakat 6 GB Ram'de yeterli olacaktır.

Ben yerinizde olsaydım M34'ü alır, ilerdeki telefonuma bütçe ayırırdım, bugün 5 atarım, bir gün 5-4 atarım, telefonu satarım, güzel bir telefon alırım, üst düzey.

Bunu söylememin sebebi M34 ile A35 arasında ciddi bir fark var aslında fakat bir sürü orta segment telefonum var ve inanın aralarında normal kullanımda bir fark görmüyorum, 5000 Tl'nin hakkını verebiliyor, bütçeniz varsa alın direkt, fakat bana mantıksız geliyor. Bence ilerdeki telefonunuza bütçe ayırmaya başlayın ya da başka bir ihtiyacınız varsa ona aktarırsınız, eğer yoksa da A35 oldukça güzle bir cihaz hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Samimi konuşacağım ben bu bütçe de.

M34 alırım, geriye kalan 5000 TL'yi de cebime atarım.
Bunlar giriş seviyesi telefonlar, ikisi de çoğu özelliği birbirine benziyor.
İşlemcisi M34: Exynos 1280 A35: 1380 arlarında %30 galiba fark vardı, aralarında devasal bir fark yok, 3 yıl sonra iki cihazda benzer halde olacak.
Kamera konusunda ikis de çok benzer, tabii ki de A34 daha iyi fakat üst düzey bir telefon almıyorsunuz ikisi de neredeyse giriş segmenti, M34'ün kamerasını sevmezseniz A35'in kamerasını da sevmezsiniz.
Wi-Fi 6 gibi ek daha iyi özelikleri de var A35'in.
8 GB RAM olması oldukça iyi fakat 6 GB RAM'de yeterli olacaktır.

Ben yerinizde olsaydım M34'ü alır, ilerdeki telefonuma bütçe ayırırdım, bugün 5 atarım, bir gün 5-4 atarım, telefonu satarım, güzel bir telefon alırım, üst düzey.

Bunu söylememin sebebi M34 ile A35 arasında ciddi bir fark var aslında fakat bir sürü orta segment telefonum var ve inanın aralarında normal kullanımda bir fark görmüyorum, 5000 TL'nin hakkını verebiliyor, bütçeniz varsa alın direkt, fakat bana mantıksız geliyor. Bence ilerdeki telefonunuza bütçe ayırmaya başlayın ya da başka bir ihtiyacınız varsa ona aktarırsınız, eğer yoksa da A35 oldukça güzle bir cihaz hayırlı olsun.

Sinyal sorunu var diyenler vardı hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı