13. Cuma oyunun Steam keyi nereden alınabilir?

Soru zaten başlıkta var.
Oyunu key olarak nereden güvenle alabilirim?

İnternette sadece bu anahtarı bulabildim.
Not: Oyunun kapandığını bile şimdi bu konuya bakarken öğrendim. Zamanında Steam'den 8 liraya mı ne almıştım, kapatılmasına üzüldüm.

Hocam o oyun kaldırılmadı mı? Küçükken hep videosunu izleyip oynamak isterdim, hayrandım o oyuna. Geçenlerde yeni bir bilgisayar aldım ve oyun aklıma gelince "hadi yükleyelim :) " dedim. Ancak oyun hiç bir yerde yoktu. Sonradan araştırınca öğrendim oyun telif haklarından dolayı kaldırıldı ve 2025 de tamamen sunucuları kapanıcaktı. Sunucular şu an kapatıldı mı bilmiyorum ancak oyun artık yok onu biliyorum..🥲

Oyun uzun bir süre önce satıştan kaldırıldı. Elde kalan kodlar ise karaborsada satılıyor 80-100 Euro civarına.

Biraz araştırınca şunu gördüm. Steam Gift olarak yolladığını söylüyor satıcı site ise güvenilir.

Oyun uzun bir süre önce satıştan kaldırıldı. Elde kalan kodlar ise karaborsada satılıyor 80-100 Euro civarına.

Biraz araştırınca şunu gördüm. Steam Gift olarak yolladığını söylüyor satıcı site ise güvenilir.

75 Liraya sattığını söylüyor ne kadar güvenilir ve şu an alsam hesabıma ekler mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı