AyqzLeader
Hectopat
Daha fazla
Laptopumu satıp bir tane Air M3 11" veya 13" almayı düşünüyorum ancak 2. elde pek fark yok gördüğüm kadarıyla. Bahsettiğiniz kampanyayı bekleyebilirim sanırım yaz ortasına kadar. Önceliğim teknik çizim yapmak, onun dışında 1-2 oyun ve internette takılmanın dışında pek kullanacağımı sanmıyorum. 128 veya 256 da pek fark etmez sanırım Type-C üzerinden harici aygıt bağlayabiliriz diye düşünüyorum ama hiç bilgim yok desteği hakkında. Peki sizce boyut farkına değer mi, M3 almaya değer mi M.2 yerine? Pek fark olmadığını hatırlıyorum aralarında.
Ben de aşırı kararsız kaldım iPad mi almalıyım yoksa monitör ve ekran kartımı mı yükseltmeliyim diye... Size önerebileceğim M.2 alıp 13" almanız bence boyut farkı önemli ayrıca bataryası da yükseliyor 13" olunca ekran boyutunun farkından dolayı sizce ben ne yapmalıyım bilgisayarımı mı yükseltmeliyim ( RTX 3060 8 GB'tan RX 9060 XT 16 GB ekran kartına geçeceğim ve 240 Hz Samsung monitörümün yanına 360 Hz Dell Alienware alacağım) yoksa iPad Pro mu almalıyım?