13" Macbook Air modeli Bu Yıl İçinde Güncellenir mi?

Daha fazla  
Merhabalar, artık PC'yi satıp oyun için bu ay sonunda konsol alıyorum. PC'nin oluşturacağı boşluğu Macbook Air 13" modeli ile kapatmayı düşünüyorum. Birçok konuya girdim okudum, benim ihtiyaçlarımı karşılayabilecek en uygunu 13 inçlik Macbook Air olacak sanırım. Çok hafif ve şarjı uzun gidiyor(muş). Bu nedenle gündelik kullanımlar için ideal olur, oyun konusunu da konsol ile çözeceğim. Şimdi asıl soruma gelecek olursam, Macbook Air bu sene içinde güncellenir mi? Retina ekran, force touch track pad vs bu tarz yenilikleri yakın zamanda 13" Air'da görebilir miyiz?
Not: Forumlarda gezerken denk geldiğim bazı konularda "Yeni Macbook'un tanıtılması ile artık Macbook Air modelinin üretimi durabilir, böylece Apple sadece Yeni Macbook ve Macbook Pro ile yola devam edebilir." tarzında yazılar okumuştum. Sizce doğru mudur acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı