2 saate falan.
300kb denk gelmiş o zaman. En kötü 4 saat civarına iner diye düşünüyorum.
Ben 300KB hız ile 20 günde indirmiştim GTA 5'i adamdaki internet hızına bak.
Sakin reis, 2 saate iner işteİnternet hızın 120mb abicim senin 13mb değil bunu öncelikle öğrenmelisin ayrıca birisi upload değerinide sorarsa 50mb dersin. Bu hızlar ile ortalama 2 saat ile 2 saat 30 dakika arasında indireceksin. Sadece indirme işlemi yaparsan.
Bir çok faktör var aslında net olamıyoruz kullandığı ssd / hardisk gibi interneti bir kaç kişi kullanması gibi limitleme gibi : )Sakin reis, 2 saate iner işte.
Modeminde sorun olsaydı hız testi yaparken 122mb göremezdin. İndirdiğin platformu bi kontrol et limit koymuş olabilirsin.Modem'de sorun varmiş arkadaşlar 318kB/s ile inmiyor oyun şu an.
O yüzden en başta yazdığım gibi 2-4 saat uzama olasılığı var yazdım.Bir çok faktör var aslında net olamıyoruz kullandığı ssd / hardisk gibi interneti bir kaç kişi kullanması gibi limitleme gibi : )
Modeminde sorun olsaydı hız testi yaparken 122mb göremezdin. İndirdiğin platformu bi kontrol et limit koymuş olabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.