13 Mbps indirme hızı nasıldır?

4Mbps, 75GB AKK, 65₺. Bence sen de sesini çıkarma :D
Kardeşim ben 8Mbps, 100GB AKK'ya 65 TL ödüyorum. Bence hiç sesini çıkarma ve kullan :)
benim akk sanırım 50GB.
Bence siz sesinizi çıkarın :D
Benim 25mbps desek akk aşınca sanırım 16mbps bence değişin tarife hem TV+ var telefon var kullanırsanız.
Illinois'deyim aynen. 1 ay önce de Arizona'daydım. Tekrar Arziona'ya dönmeyi planlıyorum.
Amerika'ya gelirsem tanışma şansımız olur mu kısmına cevap alamadım :D

benim akk sanırım 50GB.
Benim 25mbps desek akk aşınca sanırım 16mbps bence değişin tarife hem TV+ var telefon var kullanırsanız.
Benim altyapım leş. Maksimum 7Mbps destekliyor. 8e sabitleyince de çok kopuyor. Ben de 4e sabitlettirdim. Paket 16Mbps ama. Ttnet’e selamlar :mad:

benim akk sanırım 50GB.

Amerika'ya gelirsem tanışma şansımız olur mu kısmına cevap alamadım :D
Ambulans ile devriye atıyorum. Her an ihbar gelebiliyor. Biraz zor, ama yaparız bir şeyler.

Benim altyapım leş. Maksimum 7Mbps destekliyor. 8e sabitleyince de çok kopuyor. Ben de 4e sabitlettirdim. Paket 16Mbps ama. Ttnet’e selamlar :mad:

Turkcell Superonline Allah'tan o çakallığı yapmadı bana. Benim altyapı 8Mbps desteklediği için, fazlasını tanımlayamayız diyorlar. Ben de AKK'yı arttırdım ve 65 TL ödüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı