13 Mbps internette 1 haftadır yavaşlık var

İnternet 1 haftadır bir yavaşlık var, Technopat giriyorum 5 saniye sürüyor eskiden 1 saniyede giriyordu. Eskiden 720p video izleyebilirken şu an 360p bile dona dona anca izleniyor. Oyunlarda ara sıra ping oluyor, eskiden yoktu. Nedeni ne olabilir?

20.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam değerleriniz aynı ama hızınız düştüyse o genel olarak var sanırım. Benim de 50 Mbps internetim var ama eskiden aldığım performansı alamıyorum. Eğer değerlerinizde düşme var ise servis sağlayıcısı ile iletişime geçebilirsiniz.
Sanırım aramak daha doğru olacak, internette sadece canlı ders girebiliyorum.

İnternet 1 haftadır bir yavaşlık var, Technopat giriyorum 5 saniye sürüyor eskiden 1 saniyede giriyordu. Eskiden 720p video izleyebilirken şu an 360p bile dona dona anca izleniyor. Oyunlarda ara sıra ping oluyor, eskiden yoktu. Nedeni ne olabilir?

Eki Görüntüle 891902

Hocam interneti modem yaydığı için modeme bir göz atın ve müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı