patırfur
Femtopat
Daha fazla
- Minidump Rapor Linki
- https://drive.google.com/drive/folders/10CriN_EeAIAKbCtzl_2b7n_zjGslOpqZ?usp=sharing
- RAM
- 32
- SSD veya HDD modeli
- Adata legen 860 Lite 1TB
- Ekran kartı
- RX7800 XT
- Anakart
- Asus B650m-R
- İşlemci
- Ryzen 5 7600F
Sistemim Ryzen 5 7600F.
Radeon 7800 XT 16 GB.
Lexar Ares 32 GB RAM.
ASUS B650M-R anakart.
Güç kaynağı FSP-Hydro Pro.
Bu sistemi geçen yıl oluşturdum. Son üç ayda oyunlarda FPS düşüklüğü yaşamaya başladım. Sebebini anlayamadım. Daha sonrasında son bir ayda LoL oynarken alt tab yaptığımda bilgisayarın ekranı hiçbir şekilde işlem yapmama müsaade etmeyecek şekilde donmaya başladı. Ardından bugün ilk defa meşhur "Your device run..." hatasıyla mavi ekran hatası aldım. Sistemin garantisi devam ediyor. BIOS'um güncel, ekran kartı yazılımım güncel. Yardımcı olursanız sevinirim.
Radeon 7800 XT 16 GB.
Lexar Ares 32 GB RAM.
ASUS B650M-R anakart.
Güç kaynağı FSP-Hydro Pro.
Bu sistemi geçen yıl oluşturdum. Son üç ayda oyunlarda FPS düşüklüğü yaşamaya başladım. Sebebini anlayamadım. Daha sonrasında son bir ayda LoL oynarken alt tab yaptığımda bilgisayarın ekranı hiçbir şekilde işlem yapmama müsaade etmeyecek şekilde donmaya başladı. Ardından bugün ilk defa meşhur "Your device run..." hatasıyla mavi ekran hatası aldım. Sistemin garantisi devam ediyor. BIOS'um güncel, ekran kartı yazılımım güncel. Yardımcı olursanız sevinirim.