13 mini ChatGPT'de kasıyor

Makaleler
3
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Cihazın ilk sahibiyim. Cihazda iOS 18.3 yüklü. Pil sağlığım %90 ve pil orijinal. 128 GB Depolamanın 100 GB'ını kullanıyorum ve iCloud yedeklemesi de açık. Cihazı aldığım ilk günden beri hep güç tasarruf modunda kullanıyordum. Son zamanlarda WhatsApp'ta kasmalar oluyordu fakat düzeldi. Şimdi de ChatGPT ile sesli konuşma özelliğini aktif ettiğimde cihaz aşırı kasıyor. Güç tasarrufu kapalıyken dahi böyle. iOS 26'ya geçmek istemiyorum. Sorun ChatGPT kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama WhatsApp'ta da benzer sorunu yaşadığım için cihazdan şüphelenmeye başladım. Cihazım orijinal pil değişimi hariç onarım görmedi. Elbette ki yere düşürdüm çarptım ama kasada ve ekranda hasar yok. Yine de lehim atması veya soğuk lehim nedeniyle performans kaybı yaşıyor olabilir mi?

Cihazın ilk sahibiyim. Cihazda iOS 18.3 yüklü. Pil sağlığım %90 ve pil orijinal. 128 GB depolamanın 100 GB'ını kullanıyorum ve iCloud yedeklemesi de açık. Cihazı aldığım ilk günden beri hep güç tasarruf modunda kullanıyordum. Son zamanlarda WhatsApp'ta kasmalar oluyordu fakat düzeldi. Şimdi de ChatGPT ile sesli konuşma özelliğini aktif ettiğimde cihaz aşırı kasıyor. Güç tasarrufu kapalıyken dahi böyle. iOS 26'ya geçmek istemiyorum. Sorun ChatGPT kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama WhatsApp'ta da benzer sorunu yaşadığım için cihazdan şüphelenmeye başladım. Cihazım orijinal pil değişimi hariç onarım görmedi. Elbette ki yere düşürdüm çarptım ama kasada ve ekranda hasar yok. Yine de lehim atması veya soğuk lehim nedeniyle performans kaybı yaşıyor olabilir mi?

Çok kasması pek normal değil. iPhone 8 de bile ses modu gayet akıcı çalışıyordu. Güncelleme belki fayda sağlayabilir.

Cihazın ilk sahibiyim. Cihazda iOS 18.3 yüklü. Pil sağlığım %90 ve pil orijinal. 128 GB depolamanın 100 GB'ını kullanıyorum ve iCloud yedeklemesi de açık. Cihazı aldığım ilk günden beri hep güç tasarruf modunda kullanıyordum. Son zamanlarda WhatsApp'ta kasmalar oluyordu fakat düzeldi. Şimdi de ChatGPT ile sesli konuşma özelliğini aktif ettiğimde cihaz aşırı kasıyor. Güç tasarrufu kapalıyken dahi böyle. iOS 26'ya geçmek istemiyorum. Sorun ChatGPT kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama WhatsApp'ta da benzer sorunu yaşadığım için cihazdan şüphelenmeye başladım. Cihazım orijinal pil değişimi hariç onarım görmedi. Elbette ki yere düşürdüm çarptım ama kasada ve ekranda hasar yok. Yine de lehim atması veya soğuk lehim nedeniyle performans kaybı yaşıyor olabilir mi?

Sorun yazılımsal olsa gerek. Ve bunu da ya cihazı güncellemeden, ya da yeni ChatGPT sürümünün gelmesini beklemeden çözmenin pek mümkün yolu yok gibi gözüküyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı