13 mini Face ID yüzü tanımıyor

yakishcan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
seyyar, olağanüstü gürültülü dell vostro 1515 kullanmakta güçlük çekiyorum fakat laptop almaya karar vermek bile birkaç saati hayatımdan çalacağı için; devamkee
Meslek
Öğrenci
Face ID son birkaç saattir yüzümü ne olursa olsun tanımıyordu ben de girip sıfırlayayım dedim, Face ID'yi tekrar ayarlamak için. Baktım güncelleme gelmiş 18.4 vardı onu da yaptım tekrar başlattım. Hala aynı sorun vardı ben de tekrar ayarlamak için girdim bu sefer de şu şekil bir hata vermekte. Kafayı yemek üzereyim.

Dosya Ekleri

• IMG_0660.png
    IMG_0660.png
    198,1 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Apple destek ile iletişime geçmenizde fayda var. Yazılımsal olarak bir sorun varsa onlar durumu belirtir size.

Apple destek ile iletişime geçmenizde fayda var. Yazılımsal olarak bir sorun varsa onlar durumu belirtir size.
Destek hiçbir işe yaramadı. Sorun donanımsal galiba. Bugün birkaç kez git-gel yaptı. Bu sorunu yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum zira problem Dot Projector isimli bir bileşene ait. Bunun için çok ciddi işlem gerekiyor. Bu da 5 basamaklı rakamların cebinizden alınacağı anlamına geliyor. Hiç boşuna youtube'a girip bakmayın, kendiniz yapamazsınız. Ben zararına satacağım.

Eğer arada bir gidip geliyorsa problem Dot Projector'de değil Proximity Sensor'de. Bunun çözümü için ise kendinize güveniyorsanız şunu izleyin: Tombul amerikan abimiz geleneksel yöntemlere fena sadık.mp4

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı