13. nesil işlemciler beklenmeli mi?

cemzg

Decapat
Daha fazla  
Yeni PC toplama hazırlığındayım. Bu sene 13. nesil işlemciler çıkacak. Bekleyecek değecek kadar bir değişiklik olacak mı?
Her sene atıyorlar artık ciddi bir fark yoksa umursamayacağım.

Yeni PC toplama hazırlığındayım. Bu sene 13. nesil işlemciler çıkacak. Bekleyecek değecek kadar bir değişiklik olacak mı?
Her sene atıyorlar artık ciddi bir fark yoksa umursamayacağım.
12. nesille beraber DDR5 platformuna geçiş yaptı intel. 13. nesil fark olacağını pek sanmıyorum. Ama Amd’nin işlemcilerini beklemeni öneririm. Amd’de DDR5 platformuna geçecek çıkaracağı işlemcilerle.

Muhtemelen 13. nesil ve AMD'nin cevabı ile sistemler tamamen DDR5 olacak. 12. Nesil gibi DDR4 ve DDR5 uyumluluğu olmayabilir. Beklemenin sonu yok, DDR5 fiyatları da hala yüksek seviyelerde. Bir de bu işlemciler en erken Eylül ayında tanıtılacak, alışveriş sitelerine 1 ay sonra yüksek fiyattan düşecek, bir kaç ayda fiyatlar oturacak falan derken 2023 başlarında ulaşılabilir olacaklar. Şu an bilgisayarın varsa bekleyebilirsin ama bilgisayarsız neredeyse 1 yıl beklemeye değmez.

1 sene beklemek üzer cidden benim sistem eski biraz artık yenilemem gerekiyor.
12. nesilde intel ddr5, amd ddr4 anladığım kadarıyla ama oyun için amd öneriliyor değil mi?
12. nesil intel önermez misiniz?

1 sene beklemek üzer cidden benim sistem eski biraz artık yenilemem gerekiyor.
12. nesilde intel ddr5, amd ddr4 anladığım kadarıyla ama oyun için amd öneriliyor değil mi?
12. nesil intel önermez misiniz?
12. Nesil gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…