13 Pro Max vs S23 Ultra

Bütçe
20-25K
Verilen cevaplar genel olarak samsunga yönelik, şimdi 13Pm'i Temmuz'da S23'ü Ağustos'ta alabilirim. O zamana kadar belki S23'ün fiyatı biraz daha düşer şu an çok yeni. O süre zarfına kadar bir medimarktta elime alıp ikisini de inceleyeyim. Fiyat farkı bu şekilde seyrederse veya azalırsa Samsung daha mantıklı duruyor gibi. Fiyat farkı açılırsa daha da IPhone'dan yana tercih yaparım gibi.

Android pişmanlıktır. İphone 13 Pro Max alın pişman olmayacaksınız.
Hocam allah affetsin aklıma şu post geldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam zaten mesajımda buraya gönderme yapmıştım.

Ne o? Kullandığın telefon Redmi 10C falan mı?
Bir dönem samsung galaxy a7 ondan sonrada Redmi Note 8T geçtim onuda1-2 yıl kullandıktan sonra İphone geçtim. Şahsen her iki telefonda belli bir süre geçtikten sonra yavaşlamaya başladı. ama iphone'u alalı neredeyse 3 yıl olmasına rağmen hala en ufak bir kasma bile yok

Hocam kullandığınız iki telefon da bütçe telefonları, işlemcileri 8 serisi değil o yüzden kıyaslamanın doğru olacağını düşünmüyorum.

Kullandığın telefonlar giriş seviyesi. Şu an 5 yıllık Galaxy S9 bile gayet akıcı çalışıyor.

Çocuk ve hanım Iphonecu, bi gariban baba benim.. Iphone hiç sevmesem de daha onların bandına çıkma ihtiyacı görmedim .
Valla hocam ben de iphone denemek istiyorum da işte nasip olmadı şuana kadar.Bu arada eşiniz iphonecu derken umarım 14 pro max gibi bir iphoneculuk yapmıyordur

S23 Ultra.

Güncelleme: S23 ultra aldım arkadaşlar. Uzun süredir android kullandığım için androidden devam etmeye karar verdim.
Ben de ikisi arasında kaldım, aldığınıza memnun musunuz, diğerini aratıyor mu? Kamera vb. değerlendirme şansınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…