13 Pro Max vs Z fold 4

Bütçe
40000

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, uzun süredir telefon araştırıyorum ve para biriktiriyorum, kalan çok bir para kalmadı ve kafamda 2 seçenek var: 13 Pro Max'ya da Z fold 4. kağıt üstünde baktığımda 1 yıl eski bir modele mi 40 bin lira vermek yoksa tablet-telefon karışımı her yerinden teknoloji akan makine mi diye sorduğumda hep telefoncuların Samsung'un değerinin düştüğünü ve IPhone'ların hep değerinin arttığını söyledi. Dersler için tablet de almayı düşündüğüm için acaba iPhone 13 Pro Max üstüne iPad Air alıp 60 bin liraları zorlamak yerine işi 38 bin liraya halletsem mi diye düşünmüyor değilim. Sizin fikirinizi de almak isterim.

13 Pro Max öneririm. Yoğun kullanımda ikinci günü zorluyor. Ekranı muazzam boyut olarak.

13 Pro Max annemde var zaten 1 yıldır ve pili hiç bitmedi şu ana kadar o yüzden biliyorum ne olduğunu fakat 14 Pro Max 44 bin olsaydı alırdım ama adam 50 bin deyince işler değişti :D

13 Pro Max daha mantıklı. Ama şahsen büyük ekran ve batarya için Pro Max'e o fiyat farkı değmez. Ben olsam 13 Pro alırdım.

6.1 inç avucuma sığıyor neredeyse ablamda IP 11 var çok küçük olduğundan o kadar pahalı cihaz küçücük olsun istemem :D

13 Pro Max öneririm. Yoğun kullanımda ikinci günü zorluyor. Ekranı muazzam boyut olarak.

Ayrıca S23 Ultra ne olur bilmem fakat önerir misiniz?

13 Pro Max annemde var zaten 1 yıldır ve pili hiç bitmedi şu ana kadar o yüzden biliyorum ne olduğunu fakat 14 Pro Max 44 bin olsaydı alırdım ama adam 50 bin deyince işler değişti :D

6.1 inç avucuma sığıyor neredeyse ablamda IP 11 var çok küçük olduğundan o kadar pahalı cihaz küçücük olsun istemem :D

Ayrıca S23 Ultra ne olur bilmem fakat önerir misiniz?

Bu bütçede Android önermiyorum ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı