YJMalmsteen
Hectopat
Benim soğutma problemim olmamasına rağmen okurken bile içim daraldı gerçekten. Yeni X3D serisiyle ilgili dedikodular son bir kaç gündür çoğaldı zaten. Bu sene sonu 9800X3D, seneye de 9950X3D çıkacağı söyleniyor. Onları beklemedeyim tamamen artık. Daha da dönmem Intel tarafına bundan sonra.Sorun değil ayni fikirdeyim cünkü bu da benim canimi yeterince sikti ürün sıcaklık degerlerini takip etmekden ne oyun oynaya biliyoruz ne de render istedigin sivi aogutucuyu tak istedigin önlemi al hatta ve hatta Arctis 360 sıvı sogutucu dahil ki onu da işlemci dengesizlikleri bozdu tahminim MSI S360 sivi sogutucu bile işe yaramiyor sogutma konusunda ancak armory uygulamasindan Power Supply müdahale edersen anca öyleki oda i7 i5 moduna cekiyormuş sanirim performans acisindan ürünü degişim talep edebilirsiniz ben gibi ama 2 ay veya daha uzun süre beklersin bendeki işlemcide render da CPU package 99 CPU soket sıcakligi 88 oluyor soğutucu en iyisi bile olsa oyunlarda genelde 75.76 bandinda durmaya calişsada 85.88 hatta oyun icinde anlik 92 derece dahi gördü macun mu kötü desen Arctis macunu kullanıyorum sivi sogutucu mu adi desen Arctis 360 varken de aynisi idi şimdi MSI'nin S360 modelle varken de degerler ayni kasa geniş hava akimi iyi olmasina rağmen sonuç bu Intel 15 nesil işlemcilerinin de soketleri ve mimari yapilari farkli olacak olsa bile sıcaklık yine ayni seviye de dolaşicagina eminim ayrica YouTuber'ler size ürünü tanıtırken genelde armoryden veya MSI uygulamasindan Power Supply müdahale edip oyunda 65 dereceyi 70 dereceyi gecmiyor gibi gösteriyor asil sonuç alinca yani elinize ürün gecince ortaya cikiyor maalesef bir dahaki işlemci alimim kesinlikle AMD olacaktır Intel kendi formlarinda de yazip belirttigim gibi.