13 yaşımda sakal ve bıyık çıkması normal mi?

Arkadaşlar, 13 yaşımdayım kıllarım çıktı sizce normal midir? Yani 1-2 yıldır doğru dürüst abur cubur bile tüketmiyorum. Sivilcelerim neredeyse ama neredeyse 0 hiç yok denilecek kadar. Hayatımda sivilce sıkıntısı çekmedim zaten boyum 1.74-1.75 arası kilom ise 80-82 normal midir sizce? En az sakal kıllarını her gün alıyorum. Yani sesimde tabii öyle boru gibi değil ama 11 yaşımdan 13 yaşıma kadar fark var yani.
13 yaşında 80 kilo olanı da ilk defa görüyorum.

Hocam,jilet vuruyorum her gün bence genetik ile alakası var jilet ile yakından alakası yok. Babam da öyle derdi yanlış olduğunu o da biliyor vuruyormuş o da benim yaşlarımda ancak çıkmıyormuş yani uyduruk bişey
Öncelikle sakın permatik falan vurayım deme yanaklarındada biraz kalın sakallar çıkınca makineyla al.

Hocam,jilet vuruyorum her gün bence genetik ile alakası var jilet ile yakından alakası yok. Babam da öyle derdi yanlış olduğunu o da biliyor vuruyormuş o da benim yaşlarımda ancak çıkmıyormuş yani uyduruk bişey
Sakal bıyık eninde sonunda çıkacak onu bırak. Yanlış anlama karışmak falan değil diyeceklerim. Kilonu düşürmeye bak ilerde pişman eder. Gittikçe zorlaşacak kilo vermen. Şuan 2 ayda bile kurtulursun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı