13 yaşında 1.58 boy ve 41 numara ayak numarası normal mi?

1.58 az dostum. En az 1.63-1.64 olmalısın genetikle ilgili olabilir ama ne olursa olsun normal bir durum değil. 41 numara ayak için en az arkadaşın dediği gibi 1.71-1.72 olmalı

Geçen ay yaptırdım hormonlarım gayet normalmiş.

Hocam erken girmeyle alakası yok.

Benim bunu yazma sebebim şu sınıfta boyum kısa diye sürekli dalga geçiyorlar.
Boy sıkıntısına hiç girme. Kısa boyu takmamalısın adam var 13 yaşında 1.50 17-18'de 1.90 oluyor. Düzenli zıpla ve koşu yap.

1.58 az dostum. En az 1.63-1.64 olmalısın genetikle ilgili olabilir ama ne olursa olsun normal bir durum değil. 41 numara ayak için en az arkadaşın dediği gibi 1.71-1.72 olmalı
Alakası yok, orda burda gördüğünüz 12 yaşında 1.70 13 yaşında 1.85 çocuklardan boy algınızı kaybetmişsiniz. 13 yaşında 1.58 gayet ideal bir boy hatta normal insan ortalamasına göre uzun bile. Bana inanmıyorsanız buyrun.

Dostum gerçekten ortalamaya göre uzun ve yeterli boydasın takma kafana boy mevzularını.

Dediğim gibi jiletle sakın alma. Yoksa yamuk yumuk çıkar.
Jilet ile kesilmesinin yamuk yumuk çıkması ile hiçbir alakası yok.

İnanıp inanmamakla ilgisi yok. 13 yaşına girdiği boy ve çıktığı boy değişkenlik gösteriyor. Ben 13 yaşında 1.71 olarak girdim 14 yaşına girdiğimde 1.83'düm. Tek şekilde tüm yıl 1.58 kalmaz 13 yaşına girdiğinde 1.58 olmalı.

Anormal bir durum ayağının bir 46ya gideri var Allah yardımcın olsun

Girdiği boy ile çıktığı boyu tartışmıyoruz zaten, illaki uzayacaktır bu boyda kalıcak diye birşey yok ancak bahsettiğimiz 13 yaşında 1.58 boy gayet ama gayet normal. Asıl anormal olan olay 13 yaşında 1.71 14 yaşında 1.83 olmak. Türkiye standartlarını geçtim normal insan anatomisine de aykırı ve zarar vericek birşey. Zira o yaşta bir çocuk o gibi boylara çıkarsa özellikle sırtında, kasık bölgesinde ve koltuk altında ciddi anlamda deri yırtıkları oluşur. Ve bunlar ile yaklaşık bi 10-15 sene yaşamak zorunda kalır.

Uzun lafın kısası boyun gayet normal, 1.70-1.80 gördüğün arkadaşlarına takılma. Normal sağlıklı bir bireysin.

1.58 olsa bile 1-2 yıla 1.70 üstü rahat olacak zaten ama ayağının büyümesine yapacak bir şey yok.

Bende 178 falandım 13 yaşında. Bunun erkeni geçi yok. Arkadaş kısa olduğunu kabullenemiyor.

Herkesin farklı olur yaşıtlarına göre kısa olabilir fakat bu böyle kalacağı anlamına gelmez kaç yaşına kadar uzayacağını kimse bilmez doktorlarda sadece yakın tahminlerde bulunurlar oda film çektirip plakların kapanıp kapanmadığına bakarlar muhtemellen açıktır kardeşimizin plakları gerekirse hormon testi yaparlar eğer testesteronu düşükse takviye verebilirler.

Doğruları söylediğin için çok teşekkür ederim hocam hayatında başarılar dilerim.

Hocam şu an boyum 1.63 oldu dediğiniz şeyin doğru olduğu buradan belli

Doğruları söylediğin için çok teşekkür ederim hocam hayatında başarılar dilerim.

Hocam şu an boyum 1.63 oldu dediğiniz şeyin doğru olduğu buradan belli.

Bence boyun normal ben şu an 15 yaşındayım 1.87 oldum arkadaş ortamında gene dalga konusu olunuyor bu yaşlarda 1.70 falan ideal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…