kugororororo
Centipat
Tamam lise ortasında 173 olursun. O sırada ellerin anormal büyüyebilir takıntı yapma benimki de büyüdüydü küçüldü şimdi. Ergenlikten sonra çok değiştikGeçen ay yaptırdım hormonlarım gayet normalmiş.
Tamam lise ortasında 173 olursun. O sırada ellerin anormal büyüyebilir takıntı yapma benimki de büyüdüydü küçüldü şimdi. Ergenlikten sonra çok değiştikGeçen ay yaptırdım hormonlarım gayet normalmiş.
Bende 178 falandım 13 yaşında. Bunun erkeni geçi yok. Arkadaş kısa olduğunu kabullenemiyor.Ben 13 yaşında 1.76 idim 158 olmasının imkanı yok çevremdeki hatta yaşadığım şehirdeki yaşıtlarımın çoğu benim boylardaydı.
Onların çoğu ileride g. göbek olacaklar büyük çoğunluğu kelleşebilir takma kafayaBenim bunu yazma sebebim şu sınıfta boyum kısa diye sürekli dalga geçiyorlar.
Genetikte varsa biraz uzar.Bende 178 falandım 13 yaşında. Bunun erkeni geçi yok. Arkadaş kısa olduğunu kabullenemiyor.
Bende 178 falandım 13 yaşında. Bunun erkeni geçi yok. Arkadaş kısa olduğunu kabullenemiyor.
@kugororororo evet. Ama kısa da kalabilir kardeş olup birisi 170 diğeri 190 olan çok var.
@kugororororo evet. Ama kısa da kalabilir kardeş olup birisi 170 diğeri 190 olan çok var.
O yaşlarda 176 falandım normal.Yazdıkların hiç inandırıcı gelmiyor büyük ihtimal kafadan atıyorsun 178 cm ne 13 yaşındayken ben hayatımda öyle biri görmedim.
O yaşlarda 176 falandım normal.
Ortalaması 172 falan. Şuan 182’yim.Hocam aile boyunuz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.