Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 15 Kasım 2021 #21 461988 dedi: Şimdi o kiloluysa ben obezmi oluyorum? Genişletmek için tıkla... O konulara hakim değilim bir diyetisyene git bence
461988 dedi: Şimdi o kiloluysa ben obezmi oluyorum? Genişletmek için tıkla... O konulara hakim değilim bir diyetisyene git bence
H Hayrullay27 Femtopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 54 15 Kasım 2021 #22 Hamzz dedi: 1.73 boyundayim, 58 kiloyum. Sizinki biraz fazla gibi. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben fazla kilolu mu oluyorum? Kitle indeksine göre normal ama
Hamzz dedi: 1.73 boyundayim, 58 kiloyum. Sizinki biraz fazla gibi. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben fazla kilolu mu oluyorum? Kitle indeksine göre normal ama
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 15 Kasım 2021 #23 Hayrullay27 dedi: Bazı arkadaşlarım göstermediğini söylüyor. Sizin boyunuz kaç? Genişletmek için tıkla... Ergenlik döneminde olmama rağmen 1.58, 62 kiloyum.
Hayrullay27 dedi: Bazı arkadaşlarım göstermediğini söylüyor. Sizin boyunuz kaç? Genişletmek için tıkla... Ergenlik döneminde olmama rağmen 1.58, 62 kiloyum.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #24 Hayrullay27 dedi: Şimdi ben fazla kilolu mu oluyorum? Kitle indeksine göre normal ama Genişletmek için tıkla... Ben kendime gore dedim hocam, herhangi bir grafige bakmadim.
Hayrullay27 dedi: Şimdi ben fazla kilolu mu oluyorum? Kitle indeksine göre normal ama Genişletmek için tıkla... Ben kendime gore dedim hocam, herhangi bir grafige bakmadim.
H Hayrullay27 Femtopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 54 15 Kasım 2021 #25 Xallt dedi: Bir tık kilolusunuz ben de 168'im ama 50 kiloyum 62 kilo iseniz göbeğiniz de çok az değildir biraz göbek vardır. Genişletmek için tıkla... Çok değil ama çok az da değil gizleyebiliyorum. Hamzz dedi: Ben kendime gore dedim hocam, herhangi bir grafige bakmadim. Genişletmek için tıkla... Anladım
Xallt dedi: Bir tık kilolusunuz ben de 168'im ama 50 kiloyum 62 kilo iseniz göbeğiniz de çok az değildir biraz göbek vardır. Genişletmek için tıkla... Çok değil ama çok az da değil gizleyebiliyorum. Hamzz dedi: Ben kendime gore dedim hocam, herhangi bir grafige bakmadim. Genişletmek için tıkla... Anladım
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #26 Hayrullay27 dedi: Çok değil ama çok az da değil gizleyebiliyorum. Anladım. Genişletmek için tıkla... 55 kilo ideal kilonuz bana kalırsa boyumuz aynı neredeyse.
Hayrullay27 dedi: Çok değil ama çok az da değil gizleyebiliyorum. Anladım. Genişletmek için tıkla... 55 kilo ideal kilonuz bana kalırsa boyumuz aynı neredeyse.
H Hayrullay27 Femtopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 54 15 Kasım 2021 #27 Sosyal Kullanıcısı dedi: Ergenlik döneminde olmama rağmen 1.58, 62 kiloyum. Genişletmek için tıkla... Sizin ki biraz fazlaymış evet. Xallt dedi: 55 kilo ideal kilonuz bana kalırsa boyumuz aynı neredeyse. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben şişko mu oluyorum veya balık etli miyim?
Sosyal Kullanıcısı dedi: Ergenlik döneminde olmama rağmen 1.58, 62 kiloyum. Genişletmek için tıkla... Sizin ki biraz fazlaymış evet. Xallt dedi: 55 kilo ideal kilonuz bana kalırsa boyumuz aynı neredeyse. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben şişko mu oluyorum veya balık etli miyim?
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.347 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #28 Hayrullay27 dedi: Zaten çoğu arkadaşım göstermediğimi söylüyor fakat gene de kafamı karıştırdı. Genişletmek için tıkla... Bence 57 altı sizin için çok fazla, ben 60 altı olsun en azından derken hani kilonuz çok fazla değil diyordum.
Hayrullay27 dedi: Zaten çoğu arkadaşım göstermediğimi söylüyor fakat gene de kafamı karıştırdı. Genişletmek için tıkla... Bence 57 altı sizin için çok fazla, ben 60 altı olsun en azından derken hani kilonuz çok fazla değil diyordum.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #29 Hayrullay27 dedi: Sizin ki biraz fazlaymış evet. Şimdi ben şişko mu oluyorum veya balık etli miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır şişko veya balık etli değilsiniz ben sadece ideal kilonuzu söyledim.
Hayrullay27 dedi: Sizin ki biraz fazlaymış evet. Şimdi ben şişko mu oluyorum veya balık etli miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır şişko veya balık etli değilsiniz ben sadece ideal kilonuzu söyledim.
H Hayrullay27 Femtopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 54 15 Kasım 2021 #30 Just a Minute dedi: Bence 57 altı sizin için çok fazla, ben 60 altı olsun en azından derken hani kilonuz çok fazla değil diyordum. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ben pandeminin etkisi ile aldım zaten Xallt dedi: Hayır şişko veya balık etli değilsiniz ben sadece ideal kilonuzu söyledim. Genişletmek için tıkla... Anladım. Aslında normal kilodayim yani
Just a Minute dedi: Bence 57 altı sizin için çok fazla, ben 60 altı olsun en azından derken hani kilonuz çok fazla değil diyordum. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ben pandeminin etkisi ile aldım zaten Xallt dedi: Hayır şişko veya balık etli değilsiniz ben sadece ideal kilonuzu söyledim. Genişletmek için tıkla... Anladım. Aslında normal kilodayim yani