Boy ortalama, kiloyu biraz verebilirseniz iyi olur. En azından 60 altı bence iyi olur.
Hocam ne fazlası. Bende 13 yaşımdayım ve 73 kiloyum. Bence arkadaşımız oldukça iyi verip, alması gerekmiyor.
Boy ortalama, kiloyu biraz verebilirseniz iyi olur. En azından 60 altı bence iyi olur.
53 ile 55 sanki zayıf kalıyor. Şimdi ben kilolu mu oluyorumBoy ortalama fakat kilo ortalamanın üstünde 13 yaşında bir insan 53-55 sınırını geçmemeli diye düşünüyorum.
Baya zayıfmışsın.Yaşım 14 boyum 1.50 kilom 36. seninki normal ama ben aşırı zayıfım.
53 ile 55 sanki zayıf kalıyor. Şimdi ben kilolu mu oluyorum.
Zaten çoğu arkadaşım göstermediğimi söylüyor fakat gene de kafamı karıştırdı.Hayır hocam gayet iyisiniz. Ne kilolu ne de zayıf. Bence fazla takmayın kiloyu.
53 ile 55 sanki zayıf kalıyor. Şimdi ben kilolu mu oluyorum
Bayağı zayıfmışsın.
Bende 62, 58Kg'yim maalesef kilolu sayılıyoruz şişko falan, ben düşürme yönündeyim şu an 56-57'lere kadar insem benim için yeterli.
Bazı arkadaşlarım göstermediğini söylüyor. Sizin boyunuz kaç?Bende 62, 58Kg'yim maalesef kilolu sayılıyoruz şişko falan, ben düşürme yönündeyim şu an 56-57'lere kadar insem benim için yeterli
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.