13 yaşında 181 cm çok mu?

Ben 15 yaşımda 1.77 boyundayım ve yaşıtlarım bana "kanka bayağı uzunsun ya" diyorlar seni hiç düşünemiyorum kardeşim :/

Hayatının büyük bir kısmını geçireceği meslek söz konusu buraya konu açıyor doktora gitmek yerine. Boy konuları yasaklansın inanan kalmadı tutarlı sallayın.
Adam hasta mıyım diye soruyor? Ne egosu? DH Forum mu burası?

Hayatının büyük bir kısmını geçireceği meslek söz konusu buraya konu açıyor doktora gitmek yerine. Boy konuları yasaklansın inanan kalmadı tutarlı sallayın.

Şu anda akşam bu boy acil bir şey değil yani 1 gün gitmezse ölmücek yaralanmayacak sağlık Ocak'ları kapalı yarın gidicektir muhtemelen şu anda başka ne yapabilirim diye arıyor olabilir boy hava atılacak bir şey değil.

Ne alaka arkadaşım nereden biliyorsun Ego tatmini olduğunu? 13 yaşında bu boyda olsam bırak egomu tatmin etmeyi çok üzülürdüm. Anormal bir şey bu ve normal görünmeyeceği de ortada aynı zamanda sonda eklediği detay da yeterince açık değil mi? Neden bu kadar ön yargılısın?

Vesvese öyle birşeydir ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…