13 yaşında e-ticarete başlanır mı?

winsyndrome

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. 13 yaşındayım ve 8. sınıfa gidiyorum. Okumaya hevesim çok yok. Şu aralar herkesin dropshipping yaptığını görüyorum ve paraya para demiyor. Bu işe başlanır mı, günah mı yoksa değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günah falan değil. 14 yaşındayım şu anda 13 yaşımda ben de itemsatıştan satıyordum 3 5 bir şey. Sen paraya para dersin, ben de paraya para derim çünkü bu yaşta öyle paraya para denmeyecek kadar kazanamassın. Ben 500 600 TL falan kazandım. Zorlasan max 2000 2500 falan kazanırsın ayda.

Bence okulu bitir sonra başlarsın.Ayrıca gözüktüğü gibi kolay değil.

İtemsatış'dan neler sattın?

Dropshipping finans falan o işler kolay değil. Reşit olmadan da çok bir şey yapamazsın.

Adobe Photoshop'um vardı. Kişiye özel Adobe Photoshop'tan istediğini yapıyordum. Logo, banner vs.

Peki ne satmam lazım.

Peki ne satmam lazım.
Yeteneğin ne ise onları sat. Ben yazılımcıyım diyorsun mesela, kişiye özel kod falan hazırla. Mesela çok iyi biliyorm dediğin bir konuda özel ders ilanı falan açabilirsin. Python öğrenme seti falan.

Yeteneğin ne ise onları sat. Ben yazılımcıyım diyorsun mesela, kişiye özel kod falan hazırla. Mesela çok iyi biliyorm dediğin bir konuda özel ders ilanı falan açabilirsin. Python öğrenme seti falan.
O konularda yeteneğim yok. Daha Python falan bilmiyorum

Oyun hesabını satılığa koyup o meblayla hesap alım satım işi yapabilirsin ama zor.

Reis bana tavsiye lazım daha ticaretten hiç anlamıyorum ve daha adamakıllı oyun hesabım olmadı. Bana sıfırdan ticarete başlamam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…