13 yaşında e-ticarete başlanır mı?

winsyndrome

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. 13 yaşındayım ve 8. sınıfa gidiyorum. Okumaya hevesim çok yok. Şu aralar herkesin dropshipping yaptığını görüyorum ve paraya para demiyor. Bu işe başlanır mı, günah mı yoksa değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 13 yaşındayım ve 8. sınıfa gidiyorum. Okumaya hevesim çok yok. Şu aralar herkesin dropshipping yaptığını görüyorum ve paraya para demiyor. Bu işe başlanır mı, günah mı yoksa değil mi?
Günah falan değil. 14 yaşındayım şu anda 13 yaşımda ben de itemsatıştan satıyordum 3 5 bir şey. Sen paraya para dersin, ben de paraya para derim çünkü bu yaşta öyle paraya para denmeyecek kadar kazanamassın. Ben 500 600 TL falan kazandım. Zorlasan max 2000 2500 falan kazanırsın ayda.

Bence okulu bitir sonra başlarsın.Ayrıca gözüktüğü gibi kolay değil.

Günah falan değil. 14 yaşındayım şu anda 13 yaşımda ben de İtemsatış'tan satıyordum 3 5 bir şey. Sen paraya para dersin, ben de paraya para derim çünkü bu yaşta öyle paraya para denmeyecek kadar kazanamazsın. Ben 500 600 TL falan kazandım. Zorlasan Max 2000 2500 falan kazanırsın ayda.

İtemsatış'dan neler sattın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı