13 yaşında karın kası yapılır mı?

Bak koçum, 13 yaşla 15 yaş aynı şey değil. Aferin o deadliftler için ama kas yapma falan sporla olduğu kadar hormonlarla ve beslenmeyle de alakalı. Millet boşuna mı Steroid falan basıyor tonla para verip? Ergenliğe daha girmemiş bir çocuğun kas yapmasıyla 15-16 yaşında liselinin bir değil. Hadi yaşı geçtim her insan aynı değil bi' kere. 15 yaşında çocuk gibi duran da var 15 yaşındayken 25 yaşında adam gibi gözüken de. Anladın mı şimdi demek istediğimi?

Dediklerine katılıyorum sen dediklerimi anlamadın ben zaten öyle kas yapsın böyle ağırlık bassın demiyorum.

Temeli ne kadar erken atarsan o kadar iyi.

Bir spora 15 yaşında başlayıp 20 yaşında iyi bir vücüda ve güce sahip olmak var bir de 13 yaşında başlayıp 20 yaşında daha da güçlü ve kaslı olmak var. İlk yazdığım şeyede bakarsan yağ oranını düşürmesini onerdim zaten.

Hah onun için spor salonuna göndermeye gerek yok küçücük çocuğu, bunu diyorum ben. 13 yaşında yediğine içtiğine dikkat edip arkadaşlarıyla dışarda maç yapsa temel atmak için yeterli bile. Onca zaman ve para kaybına gerek yok spor salonlarında.

Bir 13 yaşında ben 1.70 kaldım herhalde. Herkes 1.80 olmuş.
Doğarken hormon mu aldınız acaba? Babanız 2 metre falan mı çözemedim ki..
ailenin en uzunu benim

Yapılır niye yapılmasın ama süreç vermen gerekecek.
Ohh sixpath seven gaci mi buldun
bu yaşta ne gacısı hocam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…