13 yaşında kullanılabilecek kredi kartı önerisi

CVRTOON

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. 13 yaşında kişiler için ücret ödemeden alabileceğim kredi kartı arıyorum.

Öyle bir kredi kartı yok. Yasal olarak borç altına girme yükümlülüğünüz dahi yok. Fakat o şöyle olabiliyor; velayet sahibi kişi çocuk adına bankadan ek kart gibi farklı yükümlülüklere sahip bir kart çıkartabiliyor. (Tabi bu kredi kartı şeklinde olmuyor.) En son İş Bankası için böyle bir şey vardı ama hala olup olmadığını sormanız gerekiyor.

Merhaba. 13 yaşında kişiler için ücret ödemeden alabileceğim kredi kartı arıyorum.

Velinize ek kart çıkarttırabilirsiniz. Hiçbir bankanın 18 yaşından küçük birisine kredi kartı vereceğini sanmıyorum. Eğer para yükleyip harcamak istiyorum dersen Papara Tosla gibi şirketlere bakabilirsin.
Fakat o şöyle olabiliyor; velayet sahibi kişi çocuk adına bankadan ek kart gibi farklı yükümlülüklere sahip bir kart çıkartabiliyor. En son İş Bankası için böyle bir şey vardı ama hala olup olmadığını sormanız gerekiyor.

VakıfBank'da da mevcut, kullanıyorum.

18 yaş altına kredi kartı verilemez ancak benim de kullandığım İş Bankası ilk imzamdan yararlanabilirsin. Sadece 1 velinin imzası gerekli.

En son İş Bankası için böyle bir şey vardı ama hala olup olmadığını sormanız gerekiyor.
Akbank için de mevcut, bahsettiğiniz şekilde kart vb. açılabiliyor.
Bir arkadaşım gerekçesi olduğu için kullanıyor, aylık limiti vb. var, kendi harçlığını oradan çekiyor.

Kredi Kartı vb. bulaşılabilecek bir şey değil bana göre. O yaşlarda harçlık yönetimi vb. kullanımlarda en mantıklısı Papara veya Tosla.

Son düzenleme:
Akbank için mevcut, bahsettiğiniz şekilde kart vb. açılabiliyor.
Bir arkadaşım gerekçesi olduğu için kullanıyor, aylık limiti vb. var, kendi harçlığını oradan çekiyor.

Kredi kartı vb. bulaşılabilecek bir şey değil bana göre. O yaşlarda harçlık yönetimi vb. kullanımlarda en mantıklısı Papara veya Tosla.

"Akbank için de mevcut" demek istediniz sanırım hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı